Vi är igång!

Cheferna

Nu är sommarens ridläger äntligen igång, vi var uppe sent igår och tidigt i morse för att fila på alla detaljer. Alla har jobbat som djur och jag är så glad över mitt team som fått gården i så fin ordning. Man är stolt in i själen när första eleven rullar upp på uppfarten att få visa upp en anläggning i toppskick. Klaas som tvättat och målat alla stall och allt annat runt omkring, Elin som ridit alla ponnyer fina, Martina som pysslat med alla hästar och utrustning så inte en pinal ligger fel. Alicia som städat och skrubbat allt lika fint och bossat järnet precis som om jag skulle gjort det själv, samtidigt som hon fortsatt ta hand om tävlingshästarna. Jag har trots att det är veckan innan ridläger haft möjlighet att träna och fokusera på mina hästar, tack!

Christian är opererad så det blir pappa Lars som sköter Höskörden mellan sina konsultmöten, trots det har Chrille bossat från marken för att få allt klart. Imrogon är det lilla jag som ska köra plastaren, hur ska det gå?! Det kommer bli en annorlunda sommar utan Chrille i traktorn. I helgen har vi dock fått hjälp av bästa Henrysson som klivit in och tagit över så allt blev klart.

Mamma har dragit ett stort lass med inköpslistor, matsedlar och att få fint i alla husen, blommor har planterats och flaggor har hissats. Vi har två nya kokerskor som tog över köket idag. Riita har efter 33år lagt över stafettpinnen till sitt barnbarn Felizia och vi välkomnar Johanna.

Eleverna har ridit sitt första pass och klappat om sina ponnyer som de ska mysa med hela veckan. Man blir varm i hjärtat när man ser kärleken till djuren och påmind om att det är anledningen till att vi gör det här.

Vi avslutade dagen med brännboll och nu har jag precis tagit emot Klaas som kört tur och retur Skåne (för andra gången den här veckan tack älskling!) för att hämta våra nyförvärv. De är så fina, jag är supernöjd! Casper 7år och Plover 3år.

Nu kör vi!

Kram

Delta i diskussionen

  1. Slit & släp men i vanlig ordning är det säkert helt perfekt! Kul med Felizia, blev lite orolig då Riita slutat inför mitt novemberläger. Men Felizia var ju med redan förra Nov så nu är jag lugn igen. Lycka till med nyförvärven , glad Midsommar & krya på Chrille !

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *