Svemester

Eftersom det tyvärr inte blev något Falsterbo Horse Show i år, så har vi 10 dagars uppehåll på ridläger. Vi bestämde oss för att ta några dagars semester med våra vänner Alvin och Johanna. Vi hyrde en helt fantastisk stuga via airbnb utanför Göteborg, åt massor med god mat, badade jacuzzi och bara hade lugnt och skönt.

Vädret var kanske inte på vår sida, vart tog sommaren vägen lixom? Men jag tror att det var väldigt nyttigt för både mig och Johanna att inte ha några måsten alls, inte ens att bada eller sola. Vi vaknade på morgonen, tittade på vädret, gick till sängen och somnade om. Vi kollade på fil och åt chips dagtid och hade det bara sådär lugnt och skönt som vi aldrig har annars.

Nu är vi hemma igen och får några dagar lugnt och skönt innan ridlägren drar igång igen. På söndag startar läger 4 och sedan är det fyra ridläger kvar. Det känns perfekt att vi alla, även hästarna har fått ett break och vilat upp oss och så kör vi snart igen.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *