Online-träning

Jag håller just nu på att upptäcka något helt nytt och jag är så positivt överraskad. Johanna och jag bollar alltid idéer och träningstips över telefon. Vi skickar filmer till varandra och diskuterar hästar och träning. i måndags prövade jag för första gången att göra en online träning för Johanna och det var så bra. Jag kände mig väldigt fokuserad hela passet och jag fick hjälp med precis det jag ville, det kändes inte alls som någon fördröjning utan tvärtom som att hon var med mig varje steg. Det är egentligen också första gången som jag rider för Johanna även om vi tränat väldigt mycket tillsammans och det är väldigt skönt att rida för någon som tränat för samma tränare i så många år. Vi gjorde favorit i repris igår och ska göra ett nytt försök imorgon. Superkul!

Sedan har jag som tränare redan haft tre online träningar den här veckan och har en till bokad idag, även här är jag positivt överraskad att följa utvecklingen och kul att kunna fortsätta träna mina elever trots att de är långt bort.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *