Bildbomb från helgen Robban

Även om jag inte riktigt hittade flytet i uppvisningen i helgen så måste man inse hur mycket den här hästen har förbättrats på så kort tid. Alltså bara titta på honom! Fina Robban, ett riktigt kraftpaket.. Efter lite vila nu tror jag verkligen att vi är på banan igen för jag vet att han är så fin just nu. Jag hade bara lite för höga förväntningar att vi var redo att visa upp allt jag känner finns där. Men om man tittar på bilderna tycker jag verkligen att man ser hur fin han blivit.

KRAM

Delta i diskussionen

  1. När jag ser bilderna är det verkligen bara att gratulera till det fina arbete du, och ditt team, lägger ned på att Robban ska bli den bästa versionen av sig själv. Ser fram emot att se mer av honom framöver!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *