Duktiga hästar i helgen

I helgen var det dags för tävlingar på bortaplan, roligt att få komma ut lite igen. Även om inte Ozzy kan kvala till något i år så känns det väldigt bra att han får komma ut och få rutin och visa att han ligger i fas.

Jag gillar tävlingarna i Kimstad, det är en stor arena och en väldigt bra miljö att träna hästarna i. En otroligt fin anläggning och väldigt välarrangerade tävlingarna.

Ozzy var väldigt taggad när vi kom ut i collectingring men även när han blir taggad är han ridbar och ger en härlig ridkänsla med massor av energi. Vi gjorde en väldigt fin och jämn uppvisning, en härlig känsla med rätt bjudning det känns verkligen som att han har rätt inställning på tävlingsbanan.

Vi fick 78% som räckte till seger, många positiva kommentarer och en härlig känsla efter helgen hur mycket Ozzy utvecklats.

Floris var också med i helgen, vi gjorde en fin och jämn uppvisning. Vi fick 65% och ganska mycket lägre än helgen på Brolöten även om jag var precis lika nöjd med ritten.

Nu i veckan är det dags att åka till Holland och hämta hem Modora. Ska bli så kul att åka på tour igen och spännande att träffa Modora. Jag har fått många smeknamnsförslag men det lutar åt Dora eller Doris. Om ni inte har fler förslag 🙂

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *