På plats i Holland

Vi styrde lastbilen mot Holland för att förena nytta med nöje. Modora ska hem till Sverige och vi passar på att hälsa på Klaas familj som lämpligt nog bara bor 20 minuter från där Modora är uppfödd.

Som jag saknat Holland! När man varit så mycket i ett land känns det verkligen som ett andra hem. Även om jag inte varit så mycket i Norra Holland så är det mesta detsamma.

Att springa hör till rutinerna när man är här, jag fick även med Klaas på två löprundor. Det blev kombinerad träning och lite sightseeing, vi sprang förbi Klaas farföräldrars hus, anläggningen han började rida på, ett stall han jobbat på och så vidare. Härligt med alla djur som går och betar på de gröna ängarna, utan staket. Det är bara dikena som håller alla djur på plats.

Vi har handlat ost, ätit kinamat och druckit iste, allt det som hör till mina rutiner. Jag förstår en del Holländska men har svårt att göra mig förstådd, det blir mest tyska som kommer ut.

Idag har vi träffat Modora och det var verkligen en postitiv upplevelse, en väldigt nyfiken och gosig tjej, hon visade sig väldigt fint idag och det är klart att man kan pusta ut lite nu när man sett henne på riktigt.

Efter Modora åkte vi på stora tävlingar där jag fick se massor med fina hästar, Hans Peter Minderhoud tävlade bland annat en väldigt fin hingst, Jack Sparrow och vann sexårklassen gjorde Oberlinas pappa Just Wimphof. Vi såg även några starter i Grand Prix där flera tidigare träningskamrater startade.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *