Duktig Tesla

Igår var det dags för min och Teslas första start utomhus. Vi åkte till Vikbolandet för att rida det inledande femårsprogrammet. Tesla var så fin och skötte sig helt exemplariskt hela tävlingen igenom. En säker ritt och ett bra genrep inför Flyinge och Equestrian Weeks.

Vi fick 77,8% och om man nu kan kalla det ”seger” med två starter men en fin förstaprisrosett med hem. Betyg 8 på framtidsutsikter, vilket jag är mest nöjd med för känslan var verkligen att det bådar gott inför framtiden.

Duktiga Tesla brydde sig inte alls om att det var en stor öppen tävlingsplats med dubbla banor och att det nästan blåste storm. Hon fokuserade på mig och det var en härlig känsla.

Idag har vi trimmat för Lussan, så nu blir det två lugna dagar innan vi börjar ladda för nästa veckas äventyr.

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *