Två träningar denna vecka

Jag känner mig lite bortskämd som fått chansen att träna för två tränare den här veckan. Först Lussan med Tesla i måndags och sedan Mattias med Floris i Torsdags.

Tidigare hade jag svårt att rida för flera tränare, jag låste på instruktionerna från den första tränaren och blev förvirrad när jag red för nästa. Jag var väldigt låst med min linje och livrädd att ändra om något fungerade.

Idag känner jag mig tryggare med min egna ridning, tryggare på vad jag behöver jobba med. Alla tips förbättrar, alla övningar är välkomna och det känns också som att mina tränare märker att jag är tryggare i min ridning.

På Tesla har vi arbetat mycket samling på senaste tiden, när vi kom till Lussan var det nu dags att börja rida mer framåt igen. Det är lustigt, precis när man tycker att man har koll på läxan från förra träningen har man gjort lite för mycket och behöver ändra.

Jag fick två bra sitstips av Lussan som jag tänker på varje dag och tänker ta med mig till Flyinge nästa vecka.

Med Floris arbetade vi mycket samling och aktiva bakben, vi prövade en serie för första gången som Floris gjorde med bravur. Så kul hur han utvecklas och så roligt att Mattias tyckte så mycket om honom.

Här hemma rullar det på med provridning av ponnys nästan varje dag. Hästarna tränas och förbereds inför Flyinge och jag och Klaas ska försöka hinna måla klart huset innan vi åker.. hejja hejja…

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *