Två hästar i final!

Tesla (36) (SWB) sto 2014 e Skovens Rafael u Theca (36) (SWB) e Topaasch Emelie Brolin åld 36 uppf Lennart Nyström äg Katharina Knutsson Photo: KimC.nu

Alltså, vilken bergochdalbana den här dagen har varit!!

Allt har känts så bra sedan vi kom ner, hästarna fina och allt förberett in i minsta detalj. Först ut idag var Tesla och jag var så nöjd när jag kom ut! Min fina tjej som gör allt för mig! Jag blev lite snopen när jag fick poängen. Jag håller med om kommentarerna men tycker vi kunde fått något positivt när hon inte satte en hov fel. Jag blev lite sänkt, men när jag insåg att det blev final ändå laddade ja om till Robbans ritt.

Robban imponerade på oss alla, han var riktigt flashig idag, lite på och av stundtals men poängen blev imponerande 74,6% och en sjundeplats!

Det här innebär att jag alltså har tagit mig till final med båda hästarna! Tack alla som gör det här möjligt, ni vet vilka ni är! Det ska bli Så roligt att få rida på söndag.


kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *