Bildbomb från Flyinge Robban

Jag är så imponerad av Robban! Först tänkte jag inte ens ta med Robban, jag var rädd att han inte var färdig, att vi inte skulle leverera tillräckligt bra. Sen går han in och levererar högsta poängen hittills i sexårsklassen och en sjundeplats i kvalet. Jag var så överrumplad av vårt resultat att jag inte ens visste om vi var redo för finalen. Johanna som hjälpt mig med Robban peppade mig och sa att vi visst var redo.

Vi visste att det var svårare och att jag behövde göra bästa ritten hittills för att kunna mäta oss med de andra. Vi gjorde det, vi gjorde allt vi kunde, jag var så stolt när vi var klara. Han var lite trött och vi hade lite missar men vi visade två superfina byten och ett jäkla tryck i traven. För mig spelar det ingen roll om vi kommer elva eller sjua. Att jag känner att han gör allt för mig och går lite bättre i Flyinge än hemma att det stundtals glänser till så man längtar ett par år framåt. Det är vad som verkligen betyder något…

Tack Victoria för alla fina bilder

KRAM

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *