Bildbomb från Flyige Tesla

Jag är verkligen stolt över resan med Tesla i Flyinge, hon gjorde sitt första meeting borta uppstallad. Alla som såg henne i Flyinge i finalen för ett år sedan förstår att det var en avvägning att rida mellan avspänd häst och visa alla kvalitéer.

I kvalet körde vi ”safe” en bra upplevelse och hoppades på att det skulle räcka till final. Det gjorde det men en hårsmån, jag var lite besviken eftersom jag var så nöjd med min runda men att det inte räckte längre. Men när vi tog oss till final så förstod jag att jag behövde ladda om och nu hade jag min chans att visa våra kvalitéer.

Så roligt att det gick så mycket bättre i finalen, och så roligt att vi fick bra betalt för uppvisningen. Nu väntar träning, träning och mer träning. För det här var bara ett delmål och nu ska vi trimma för framtiden och våra stora mål.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *