Jag har köpt en valp!

Alltså säg hej till världens sötaste Busan. Hon heter Buu, men jag ska kalla henne för Busan. Mer lämpligt tilltalsnamn på B mottages tacksamt. Hon är en wachtel och vi ska hämta henne i Brolänge på lördag. Det här blir min första alldeles egna hund. Som jag längtar!

Jag har läst på alla möjliga ”före valp” instruktioner och imorgon kväll kommer jag ”valpsäkra” hemmet. Även om vi haft hundar hela mitt liv så får ni gärna kommentera med tips och roliga historier. Jag ser så mycket fram emot det här!

kram

Delta i diskussionen

  1. Härliga, kloka hundar, wachtlarna. Vi har mamma Tyra och hennes valp Thelma, 5 månader. Älskar att jaga! Lycka till med din Busan! Väldigt passande namn, tycker jag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *