Nyper mig själv i armen

Ni vet hur ofta man kommer på att man borde uppskattat när hästen var frisk eller att det kändes bra. Jag är där nu, alla hästar i full kondition, de känns superfina och jag är så tacksam för att jag får rida på dem.

Måste nypa mig själv lite i armen, jag har så fina hästar just nu, alla börjar komma upp en nivå och det är så roligt att träna galoppombyten, piruetter, piaff och passage på hela fem hästar! Tänk vad stora de har blivit. Stallet har verkligen fyllts på med bra material och jag känner mig trygg i min plan och mitt upplägg.

Det är svårt att sia i hur just denna säsong blir men jag tror verkligen att lite mindre tävlingar har förbättrat mitt upplägg i hemmaträningen. Nu ser det ju ändå ut som det blir en del mål med tävlingar under våren.

Dagens guldstjärna går till Copper som gjorde hela 13 byten i varje på diagonalen, det vill säga två mindre än vad det är i Grand Prix, det närmar sig sakta men säkert.

Kommande veckan består av veterinärbesök, borta träning för hingstarna och förhoppningsvis lite onlineträning.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *