Första träningslägret 2021

Det är en vecka kvar till bruksprovet och jag kände att nu var det verkligen dags för sista touchen för att allt ska bli lite bättre. Faithful och jag har begett och till Skåne och Mattias Jansson. Det har blivit mindre träningar på grund av corona och jag kände verkligen att nu var det dags.

Mattias har alltid hjälpt mig med hingstarna och veckan innan Valbonne blev godkänd var vi också nere och trimmade. Han kommer också finnas på plats på Strömsholm så det känns väldigt bra.

Kanske en lång resa, men eftersom Strömsholm är så nära så kompenserar det upp den långa resan man egentligen skulle haft till Skåne tänker jag.

Tyvärr har jag ingen filmare eller fotare med så jag får uppdatera er här istället.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *