Bra hjälp

Mamma och Faithful för två år sedan, vilken liten sparv han var

Nu är jag hemma igen efter tre träningsdagar på Viderup. Vi mötte våren med strålande sol och redan första dagen blev det stor skillnad.

Jag har varit lite rädd för att rida på i ett för högt tempo så att jag tappar takten men med Mattias hjälp fick jag känna det rätta dragläget och vart jag skulle hålla mig i tempo för att få rätt takt.

Planen var att åka tillbaka redan dag två då jag hade mycket att stå i hemma men jag var så nöjd med träningen att jag löste en till dag. Jobbet måste skötas ändå så jag gjorde ett litet kontor i lilla lastbilen, skickade budget och gjorde löner mellan pyssel med Faitful. Jag hade även en del saker att lämna till Johanna så det blev ett stopp hos henne med.

På hemmaplan höll mamma och Martina ställningarna, de åkte med Robban på piaff-träning och hämtade en häst hos veterinären samt skötte den vanliga ruljangsen här hemma.

Jag inser efter jag sett många fina hästar och bra ridning att jag måste väga ställa lite högre krav och vara mer konsekvent. Så nyttigt att komma iväg och se lite andra ryttare och hästar.

Nu har Faithful fått några dagar ledigt i sin uppladdning för bruksprov!

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *