Inte enligt plan..

Vi var taggade till tårna, vi skulle ha fina tävlingar på Brolöten med Ridklubben GARK. Allt var fixat och planerat in i minsta detalj, i onsdags em går ner till ridhuset för att hjälpa en av mina elever som skulle tävla i helgen. Efter lektionen förstår jag att något inte står rätt till, ponnyerna i rasthagen bredvid ridhuset står i vatten upp till magen och så såg det inte ut innan ridlektionen. Snabbt in med alla hästar för att de närmsta timmarna slita som djur och försöka rädda det som räddas kan.

Vi fick en så stor översvämning att tävlingen var omöjlig att genomföra, allt stod i vatten och vi vet inte ännu hur stora skadorna har blivit. Alla på Brolöten slet som djur sent in i onsdags natt. På torsdagsmorgonen var allt vatten kvar och jag fick lägga hela dagen på att avboka styra om styra upp.

Det blev som ett dödläge all energi gick helt ur, domarborden står framställda, all mat är inköpt. Hur laddar man om? Jag gör det som jag gör bäst, jag laddar om, allt löser sig.

Tre hästar anmäldes till Kimstad, det blev istället packning sent och sedan tidig avresa fredagsmorgon. Chrille och Harry gjorde sin bästa ritt i Msv A hittils, Ozzy imponerade med en superrunda på hela 72,2%. Riccie debuterade femårsklassen med bravur. Nu är vi hemma och packar om inför en ny dag i Kimstad.

Det är fortfarande mycket arbete kvar på gården, det börjar ridläger om två veckor och det är mycket som måste bli klart. Vi är tacksamma över allas förståelse och hjälp och vi kommer igen med nya fina tävlingar.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *