Bildbomb från i Fredags

Chrille och Harry

Först ut i Fredags var Chrille och Harry som gjorde en fin runda i Msv A, deras andra runda i denna klass och de har ju inte tävlat på två år så vi är så nöjda med deras framsteg.

Sedan var det Ozzys tur, han var så fin!! Mitt mål var att höja den tekniska delen från förra starten, vilket vi gjorde med bravur. Hela 69% fick vi på den delen och det känns så bra att vi förbättrar oss hela tiden.

Sista hästen ut är den nya bekantskapen Riccie Dream, en femårig valack som jag har i utbildning och vi hoppas det blir ett långsiktigt samarbete. För dagen är vi lite för gröna men jag tycker bilderna talar för sig själva vilken potential det finns.

Så glad över mitt team och alla fina hästar i stallet vilken fin helg vi fick ändå, trots snabb omställning.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *