Nedräkning..

Det är två dagar kvar på årets sista ridläger, och vilken sommar vi haft! Tack världens bästa team, tack alla fantastiska elever som vi fått lära känna i sommar och tack alla mina fantastiska hästar som gjort ett otroligt jobb.

Nu förtjänar vi lite paus för att återhämta oss, så nedräkningen till några lugnare dagar har börjat. Men nedräkningen till något mer roligt har också börjat, Copper och jag ska tävla igen, och det är med skräckblandad förtjusning jag laddar för en start. Det är knappt så att jag vill vara ledig haha, men jag blir lite nervös att Copper ska ta det lugnt så nära inpå start men det ska nog gå bra. Det ska ju bara vara roligt, men roligt är det också med rätt förutsättningar och det är väldigt viktigt för mig.

Copper känns fantastiskt fin och det märks på henne att hon uppskattar den extra uppmärksamhet hon får just nu. Kristin var här och klippte henne för några dagar sedan och det pysslas, och fixas ännu mer än vanligt.

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *