Hästfest i Jönköping

Vilken hästfest det blev. Jag tror vi alla var lika glada att rida för publik igen och det betyder mycket för sporten att restriktionerna släppt. Jag själv är så fantastiskt nöjd med Ozzy som levererade två säkra rundor och kom på en fin femteplats båda dagarna. Precis som Falsterbo är det roligt att få vara del av en så bra organisation och att få föra dressyren framåt.

Jag och mina kollegor kämpar för fina tävlingar för alla ryttare och att dressyren ska få en större plats på de största tävlingarna. För att marknadsföra dressyren gjorde vi också en knock out dressyr både på onsdagen och lördagen. Copper var med bara för att gå showen men fick samtidigt lite tävlingsträning. Som vanligt är hon supercool med den häftiga miljön och alla applåder. Jag tog ändå tillfället i akt att ändra lite med upplägg och utrustning mellan onsdagen och lördagen vilket gav bra resultat och har get mig mer erfarenhet för framtida tävlingar.

Jönköping Horse Show är så nära en internationell inomhus tävling man kan komma, och ja fler dressyrryttare borde ta chansen att träna i den miljön om man drömmer om de större arenorna. 

Klart slut för mig 

Emelie

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *