Hästar i träning just nu

Känner att det är dags för en uppdatering för jag har ju så många fina hästar i stallet. Börjar från den äldsta ner till den yngsta..

Copper är ju still going strong och just nu håller jag faktisk på att sätta ihop en Grand Prix kür till henne. Ska bli så kul!

Floris är kvar och trimmas mot debut i Msv A, han har verkligen lätt för samling och är rolig att jobba med.

Tesla trimmar också mot sin debut i Msv A och har blivit mycket starkare och är så rolig att rida just nu.

Photo: Vhe Photos

Ozzy och jag leker med de lite svårare sakerna som piaff och passage, i år blir det förhoppningsvis Intermediere debut.

Foto: Emmely Persson

När ni läst klart detta inlägg kommer ni förstå att ja har lite många hästar just nu. Så Chrille har hjälpt mig en hel del med att rida Robban senaste tiden och de passar väldigt bra ihop.

Foto: Jenna Vainonpää

Faithful kommer vara i avel i år med, men han är väl framme för sin ålder i femårsklasserna så ja hoppas vi hinner med några starter också.

Älskade Diamond är äntligen tillbaka i träning igen efter sin buköppning och peppar peppar verkar allting fungera som det ska. Jag vågar inte sätta upp några mål än, men om allt fungerar vore det kul att få starta honom i år som en seger i kampen mot allt som hänt…

Dora är ju dräktig med Faithful, tyvärr tog sig inte Polly så vi får ett föl i år och det är beräknat 17/5 tror ni vi är spända på att se vad som kommer ut?

Benicio har nu hunnit fylla fyra år och han utvecklas lite varje dag, jag är väldigt spänd på att se hur vårens träning kommer utveckla honom och vilka fyraårs utmaningar vi kan ta.


Goofy blir också fyra och trimmas på för fullt inför höstens fyraårschampionat.

Jag har inga uppdaterade bilder på Penny och Oberlina, men tiden går fort och fölen ska nu anmälas till treårstest… Anna hjälper mig att rida dem och jag jobbar dem från marken.

Fixation står kvar på lösdrift i Skåne, men tiden går fort och jag längtar tills han kommer till Brolöten, kanske har jag sålt någon annan tills dess… 😉

Så alltså 13 hästar.. i min satsning och en 14e på väg utöver alla andra på gården, vi har att göra nu men alla är superfina vilket angenämt problem!

KRAM

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *