Hej alla hundälskare………………

Nu finns jag här och ska blogga tillsammans med Er. Jag tycker det ska bli superkul! Förutom denna blogg så finns jag också på www.fredriksteen.se Där kan ni läsa ännu mer intressanta saker om hund. Gå in och kika där också om du gillar hundar 😉


Det första bilden jag lägger ut är en gammal bild från VM 1999 Baunathal, Tyskland. Många tror att jag endast sysslar med de man brukar kalla “problemhundar”, men det gör jag alltså inte. Mitt tävlingsintresse är stort, att tävla är de bästa jag vet. I alla fall om det går bra.

Vi hörs mycket snart igen…………. nu kör vi!

 

Detta inlägg är publicerat i Allmänt, Fredrik Steen Hundcoachen, Hundträning m Fredrik Steen, och taggat med , , , , , . Skapa ett bokmärke

15 Inlägg för Hej alla hundälskare………………

 1. Agnes skriver:

  Heeelloooo!!!!
  Nu har jag hittat hit också 🙂

 2. Kjelle Ström skriver:

  Kul att se den gamla bilden. Det var tider det!

 3. Cicci skriver:

  Jaha, då var man här…också. Börja känna sig som en stalker nästa. .-)

 4. Frank Sörensen skriver:

  ännu en sida att hålla ögonen på :):):):):):):):):):):):)

 5. Monica Å skriver:

  Nu har jag ochså hittat hit

 6. Helena Eriksson skriver:

  Jag hittade oxå hit!!
  Trevlig sida!!!

 7. Karin Pålsson skriver:

  Hej Fredrik !
  Superfin websida du har !!!
  Hit kommer jag att komma tillbaka varje dag 🙂
  Hälsningar / Karin och Emma

 8. Eva skriver:

  Heeej alla, jag hittade också hit!!

  Grattis till sidan Fredrik! Ser jättefin ut!!

 9. Eva skriver:

  Hejsvejs!

  Det här ska bli kul att följa…. 🙂

 10. Anna skriver:

  Sådärja, då hittade jag oxå hit:), Bra jobbat Fredrik!