Känner ni igen kvinnan på bilden……..?

……mmm, men om ni hörde hennes röst skulle ni höra att det är Titti från Rix FM.

Vi hade ett hundrelaterat möte idag. Men vad det handlar om är fortfarande heeeeemligt! 😉 Men förhoppningsvis så vet ni det inom snar framtid. Om allt funkar som det ska, vill säga.

 

Fråga –

”Hej Fredrik. Min hund fungerar bra vid vissa hundmöten, men rätt vad det är så fungerar dom inte igen. Ena dagen bra utan problem, nästa katastrof. Hur ska jag tänka? Mvh Jenna”

Svar –  finns under ”vanliga frågor/svar” (hundaggressivitet)

Fråga – Hej, mitt namn är Jonas. Jag har en hund som är väldigt dålig på att äta. Han är visserligen bara 11 veckor men han åt bra de första veckorna. Jag blir väldigt orolig. Kan du ge mig något tips? Hälsn J

Svar – finns under ”vanliga frågor/svar” (hunden och hundens foder)

 

3 svar på ”Känner ni igen kvinnan på bilden……..?”

  1. Jättebra hemsida! Både innehåll och layout. Är en tjej med två hundar som brukar läsa din blogg på Djurmagazinet och tycker att upplägget här verkar ännu bättre.Särskilt som här finns så mycket mer än bara blogg. Lycka till!

    1. Tack, va glad jag blir 😉

      Det har dykt upp lite ”barnsjukdomar” men det ordnar vi till vart efter. Jag lovar – den ska bara bli bättre och bättre

Kommentarer inaktiverade.