Jag är ledsen mina bloggisar…….

……. men idag har varit en hektisk dag!


Men det verkar inte som jag är saknad hemma 😉

I soffan ser ni min tik, Enita, som får valpar när som helst. I natt tror jag. Jag fick bilden sänd till mig och förstod att jag inte är saknad hemma.

Nu har vi gjort ett avbrott i domarutbildningen och ska gå och äta. Sen är det tillbaka till skolbänken igen. Utbildningen jag går i helgen är unik för Sverige. Faktiskt den första i dess slag. Jag och en Svensk domarkollega ska nu bli WUSV domare. Alltså bruksdomare i Världsunionen för Schäferhundar.

Spännande men jobbigt. Språket är ju tyska men vi tvingas gå över till engelska ibland för att förstå varandra till 100%.

Puh…….. nu är det mat 😉

4 svar på ”Jag är ledsen mina bloggisar…….”

  1. Apropå Barbro Börjesson intervjun. Jag skulle verkligen vilja förstå hur hon kunde ta airedaleterriern i ryggen och lyfta upp valpen för att få denna att lyda. Hårda eller mjuka metoder? Det var rent djurplågeri där hon inte hade koll alls på hundens signaler. Airedaleterriern är en ras som gärna tar kontakt med munnen, inte genom att bita utan att hålla om. Hemskt att bli bestraffad så och framför allt är det olyckligt att lära svenska folket att bemöta terrier raser på det sättet. Snacka om att framkalla aggressivitet. Annars tycker jag Barbro Börjesson är bra men blev besviken när jag såg det avsnittet.

  2. Tack en gång till Fredrik, vad fin den var,passar perfekt i min Toyota Auris.
    Har nu städat bolen och satt i den. =)
    Sigge myser.
    .

Kommentarer inaktiverade.