En fördel med att vara Hundcoachen……

….. är att man får gå på förhandsvisningar på bio 😉  Ikväll ska jag gå på denna film. Tror ni den är bra?


Är precis hemkommen från Nyköping dit jag åkte i morse för att ha ett möte, ett arbetsrelaterat möte. Men nu är jag hemma igen.

Nu ska jag innan jag går på bio försöka sätta mig ner och sammanställa lite frågor och uppdatera fråga/svar på fredriksteen.se

3 svar på ”En fördel med att vara Hundcoachen……”

 1. Ska själv se den men är ju inte hundcoach så man får se den innan 🙂 Hoppas den är bra.
  Jag jobbar ju med funktionshindrade (eller förståndshandikappade som jag säger,byts namn hela tiden) och när allt kom på tv med ”en annan del av köping”, ”Glada hudviksgänget” m.m. Då sa dom jag jobbar med : Tror det har blivit populärt att vara Utvecklingsstörd. Vi är lite inne nu. Jag tycker det är bra att man talar om för samhället att vi alla är olika och har samma rättigheter.
  Jag och mitt gäng driver personalmatsalen på södertörnpolisen och tror att vi lärt våra poliser att möta våra handikappade på ett annat sätt.
  Nu är det bäst att jag går och hjälper till med stängningen.
  Hoppas kvällen blir bra.

  1. Kom att tänka på en liten sak ang. att ha ett handikapp
   Våran kassörska var liv rädd för hundar. När vi skaffade våran schäfer fick hon då och då träffa han. I början bara på avstånd och sedan lite mera nära. Nu vill hon gärna träffa han och det varar bara några sekunder. Hon går fram och klappar han på huvudet och får en puss i ansiktet av han. Man tror knappt sina ögon. Fast samtidigt är jag noga med att hålla koll på Sevens humör.
   Tidigare hade hon bilder på poliser hon gillade på väggen. Nu sitter det bilder på hundar. 🙂

Kommentarer inaktiverade.