Jag skrattar åt snön, ha ha ha…….


För i morgon efter min föreläsning åker jag till Abi Dhabi och Dubai.

Det toksnöar ju hemma hos mig, men jag står bara på trappen och vägrar att skotta och skrattar snön rätt upp i ansiktet….. ha ha ha!

Men jag kommer att blogga med er från mitt varma ställe, tro inget annat 😉

Dessutom är det en rolig tävling på www.fredriksteen.se från och med i morgon som jag oxå styr från solen. Så slappna inte av, det blir ingen skillnad förutom att jag blir varm och brun. Ni fryser………

9 svar på ”Jag skrattar åt snön, ha ha ha…….”

 1. ÅÅHH själv blir jag TOKIG på all snö! Har lust att svära men det får jag ju inte här! Hälsa Dubai.

 2. Ja just idag skulle jag gärna göra mig liten och få plats i en av era resväskor. Men intalar mig att snön måste ner innan våren kan göra entre ordentligt. Kan ju hoppas det blir sol nästa vecka så du kommer hem till en snöfri tomt.
  Ang. imorgon och föreläsningen: Är det bara Södertäljebor som kan gå på den? Är ju någon slags medborgardag dom har imorgon.
  Eller kan man smyga in och låtsas att vi bor i kringelstan? Väldigt dumt av mig att avslöja det här 🙂

  Hur som helst! Ha en underbar semester! Det förtjänar du och dina.

 3. Låter otroligt skönt med varmare breddgrader! Här uppe i Norrbotten där jag bor är det MYCKET snö! Utan att varken skoja eller överdriva så måste jag stå på en stol för att se ut genom köksfönstret och se gårdsplanen – efter att det rasat snö från taket härom veckan.

 4. Jag är djupt besviken på dig, Fredrik. Snön har återvänt med full kraft och istället för att slå tillbaka den så flyr du slagfältet. Desertering är belagt med dödsstraff i USA.

  … ha en bra semester! 😉

Kommentarer inaktiverade.