Drygt 30 grader i skuggan, hur kallt har ni?


Idag är sista dagen för oss här i Abu Dhabi. I morgon tar vi oss till Dubai och solar vidare på något annat lyxigt hotell….. ha ha ha ….

Men jag får faktiskt rätt mycket gjort här nere. Idag har jag gjort klart min bok nummer tre som ni får ta del av i höst. Sen har jag kommit långt på en artikelserie som kommer att börja publiceras om några veckor (var talar jag inte om ). Sen har jag gjort en hel del annat smått och gott,

Ja just det, Emma och jag har beslutat när lösenordet läggs ut på fredriksteen.se…… ha ha ha

Igår kväll var vi inne i stan och gick in i Marina Mall (köpcentrum) Vilket köpcentrum!!! Gucci, Dior, Prada, Bvlgari och andra kända märken löste av varandra. Det tar nog veckor om man ska gå igenom alla dessa butiker.

Nu ska jag ta en snabbdusch innan lunchen under någon palm. Givetvis så nära persiska viken så att det stänker lite på kroppen när man sitter där.

 

Detta inlägg är publicerat i Fredrik Steen Hundcoachen, och taggat med , , . Skapa ett bokmärke

8 Inlägg för Drygt 30 grader i skuggan, hur kallt har ni?

 1. Amos skriver:

  Låter ljuvligt! 🙂 Men här är inte så dumt heller med sol, glittrig snö och +6.5 ute. Och då bor jag ju i Norrbotten.
  Hoppas det är snö kvar så pass att man kan åka skoter i påsk, då påsken ju är så sent i år. Här uppe är det ju en fin tid nu med vårvintervinter; utflykter och skoterkörning, skidåkning. För min del så är det först när vi skaffade vår första hund för nästan 13 år sedan, som jag började gilla vintern. Våra hundar älskar att fånga snöbollar och busa i snön. Hundarna håller sig också så mycket renare under den snöiga delen av året. (nu är det slask och smuts kring vägarna, inte kul!)
  Fortsätt njut i värmen! 🙂

 2. Cicci skriver:

  Vi har klarblå himmel och 12 plusgrader här idag. Inte illa det och det tar på snön 🙂

 3. Frank "F7" Sörensen skriver:

  11,5 grader i skuggan, nästan som svensk högsommar, mitt i stan vid Kungstensgatan.
  Hare så kul i “sandlådan”

 4. Eva skriver:

  Även i Göteborg är det 11,5 grader och strålande sol.
  Snödropparna blommar för fullt, och krokusar och påskliljor har börjat sticka upp sina blad i rabatten.

  Men det är klart… hade ju varit rätt skönt att kunna slänga sig i havet, utan att frysa ihjäl. 😉

 5. Agnes skriver:

  I Västerås är det just nu 12,2 grader och man kan inte säga i solen eller i skuggan eftersom det är så mulet… Men man ser våren smyga sig fram och det är härligt 🙂

  Fast jag måste erkänna att jag skulle byta plats med FS och familj utan att blinka 🙂 Det ser hur härligt ut som helst!!!!!

 6. Tess, Rågsved skriver:

  Vi har härliga 12 grader med strålande solsken 🙂

  Sola, bada, njut och ät gott nu de sista dagarna, tiden går fort vet du på semestern.

 7. Themis Bonomi skriver:

  Runt 10, 12 grader, riktig skön dag, du missar våren! blir du inte avundsjuk? Nu njuter min valp av att vara ute, tills nu ville han bara gå in så fort vi kom ut, men nu är det så mycket spännande, tänk så mycket gömde sig under snön som han aldrig hade sett eller nosa på! och det är inte så kallt heller, nu njuter vi alla av våra promenader.
  Lösenord, lösenord, grr

 8. Agneta Björk Åhus skriver:

  Lösenord??????? Vi vill också ut i solen. Om du saknar oss, kan du ju åka skidor o pulka i Dubai, o tänka på oss. Fast här i Skåne är snön borta, men jag har ingen pool.