En lyckad kväll!


Jag kom hem rätt sent i natt. Jag åkte ju direkt hem efter föreläsningen i Älmhult. Det var en trevlig samling hundintresserade med massor av frågor och engagemang. Det var någonstans mellan 170 och 200 personer i lokalen.

Senare idag tänkte jag att jag skulle lägga ut första delen av hur man kan lära sin hund apportering.

Jag får rätt mycket frågor om det så det får bli en liten följetong här på “la blogg”

Vi hörs lite senare, om en liten stund 😉

Detta inlägg är publicerat i Fredrik Steen Hundcoachen, och taggat med , , , , , . Skapa ett bokmärke

8 Inlägg för En lyckad kväll!

 1. Jeanette skriver:

  Håller med om att det var en lyckad kväll:) Var tillsammans med en väninna och lyssnade på dig igår i Älmhult och vi tyckte båda att det var en bra och underhållande föreläsning du gav!
  Tack för den!

 2. Annica skriver:

  Tack för en underhållande kväll! Förutom att det var intressant, älskade jag din mimik & ditt kroppsspråk! Många goda skratt & roliga jämförelser hund/människa förgyllde kvällen.

  Ha det gott!
  Annica

 3. Fredrik Steen skriver:

  Tack, kul att ni hade trevligt. Det hade jag med 😉

 4. Ulrika skriver:

  Ja tack för en kul föreläsning, inga mail från mig gällande rörelse och svordom;)
  ulrika

 5. Ida skriver:

  Tack för en mycket intressant kväll!! Du gav mig mycket inspiration till kommunikation med mina hundar!

 6. Marie skriver:

  Tack för en jätte trevlig kväll! Du var både underhållande och lärorik.
  Lite komiskt.. kom dit och upptäckte förvånat ett gäng produktionsledare från mitt jobb?! Frågade vad dom gjorde där då ingen av dom är hundintresserad (en dessutom allergisk). Dom trodde det skulle handla om kommunikation och ledarskap för människor och hade missat hund delen helt!! Snopna dom blev! HAHA!!
  Sådana är dom, det där icke hundfolket. Konstiga varelser! 😉

 7. Catherine skriver:

  Tack för en jätte rolig o inspererande kväll! Länge sedan jag skrattade så mycket på en föreläsning 😀 Fortsätt med dina föreläsningar o utbildningar av hundfolk för det behövs. Även ditt tänk om kommunikation o våga röra sin hund, kanonbra!, man får många blickar om man rör sin hund “offentligt” 😉

 8. A skriver:

  Tack för din inspirerande föreläsning, sköna känslan satt i länge efteråt! Även vänninan som bara varit såld på “amerikanens” program var uppåt! (Tur det för det var jag som drog med henne…)