Snart på banan igen!


Nu är jag hemma igen. Jag vet att det är många som söker mig i olika ärenden men faktum är att mitt välmående går upp och ner. Ibland känner jag att jag helt enkelt inte klarar av att prata med någon utanför familjen. Nästa minut funkar det. Men det blir bättre varje dag.

Dagen har varit bra på alla sätt på Bromma Zoo, men stundtals kommer det över mig och då måste jag verkligen anstränga mig för att ”hålla masken”. Kl 17 slängde jag mig i bilen och åkte direkt till pappa på sjukhuset. Det är skönt att komma dit på något sätt.

Men det är en konstig känsla jag har. Var jag än är just nu så känner jag att jag vill vara någon annanstans. Hela tiden känns det så. Väldigt rastlös. eller nervös kanske jag kan säga. Nu är jag i alla fall hemma med min familj och sitter i soffan.

Jag är snart tillbaka på banan igen. Jag har precis skrivit en träningsprogram på ett stort papper som jag ska sätta över min pappas säng i taket i morgon. På det träningsprogrammet står det –

– Äta
– Dricka
– Träna
– Sova

Fyra saker du SKA fokusera på!
Vi älskar dig pappa!

9 svar på ”Snart på banan igen!”

 1. Har full förståelse över att du inte orkar med allt. Ta det bara som det kommer och låt känslorna komma också.
  Vi är så tacksamma att du orkar skriva lite här då och då,är nog också bra för dej.
  Kryp upp i soffan och ta hand om dej och dina.
  Kram

 2. I såna här situvationer så pendlar nog känslorna både högt och lågt, de bästa är nog att bara följa dom. Vill man låsa in sig och bara vara så är de okej, likaväl som att åka till ett zoo och försöka skingra sina tankar lite.

  Hoppas på de bästa för din pappa.

 3. Blir så ledsen Fredde, hoppas allt snart blir bra. Att du och din pappa blir bra. KRAMA nu Emma och Ice och koppla av. Tänker på er. KRAM

 4. Nu blev jag riktigt rörd!
  Vilken enormt fin kärlekshandling att skriva ett sådant träningsprogram!!!

  Det är en fullt naturlig känsla, den rastlöshet du nu känner! Varför ska jag inte gå in på, då det inte är relevant just nu. .-)

  Acceptera för dig själv att du inte orkar med allt som vanligt. Svara när det känns okej, strunta i det när det inte känns bra.

  Och du… precis som för din pappa att VILA är lika viktigt som träna… samma gäller för dig. Du måste också vila. Om du inte sköter om dig, så kommer du heller inte kunna vara ett stöd för honom… tänk på det.

  Varm kram till er alla!

 5. Håller med de andra: Se till att du vilar och att du tillbringar tid med familjen.

  Hur tar Ice det hela? Barn har så livlig fantasi och en sådan händelse gör att många tankar och funderingar far fram och tillbaka i deras lilla huvud.

 6. Snälla Fredde VILA!!
  Ta me dej din lilla familj på en söndagsutflykt å NJUT av naturen å SKIT i alla Måsten!!! Det e en MYCKET bra medicin jag lovar!!
  Sedan köper du med dej fika å åker hem till din kära mamma å fikar (hon måste ju må skit!!,man glömmer lätt dom anhöriga i sådana hära situationer)??
  Lyd nu mitt råd Fredde!!
  Kram på Dej

 7. Du, ta det lungt !! Du har den bästa medecinen i världen….Hundvalparna….(givetvis familjen) men finns det nåt mer mysigt då man är stressad, djuren oo hundvalpar..
  Mina hundar har fått en superkompis…han är ett år o älskar att ge dom korv o köttbullar.
  Så bra de får vara med djur från början, han var med i borstade hästarna i stallet…o kalvarna är poppis…Tänk alla barn som aldrig få träffa o mysa med djur.
  Ha det bra, det har vi …ut på vedhögen….Blir en vinter nästa år åxå 🙂 🙂

 8. Hej fredik,
  Hörde utav Kerstin att du träffat en utav mina uppfödningar, lilla Nora. Såg att du hade en bild på henne 🙂 Lilla Dvärgschnauzern i väskan 🙂 Önskar dig lycka till i framtiden och glöm inte att lyssna på kroppen 🙂 Med Vänliga Hälsning

  Sophie

Kommentarer inaktiverade.