En ny vecka!


Trots allt som hänt kommer den nya veckan och då är det bara att spotta i nävarna och köra. Måndagsmorgonen började med att man ringde från brandkåren. Man undrade hur allt var med min pappa och med mig själv. Det visade sig att några av killarna har hund, så jag ska rodda fram lite böcker och signera för att dom ska få. Dessa killar var guld värda på alla sätt då allt hände. Kanske talar man om det för lite, hur duktiga dom egentligen är. Man tar det ofta för givet!

Satt hela kvällen igår tills ganska sent och försökte bestämma mig vilken valp jag själv ska spara i kullen som levereras nu i dagarna. Det är inte så lätt när det är en jämn kull och i fall som dessa handlar det nog en del om tur. Men jag har beslutat mig för vilken valp jag själv ska spara. Tiden får utvisa om jag hade rätt eller ej 😉

Snart ska jag sätta mig och förbereda en lektion/föreläsning jag ska ha på ett gymnasium i morgon. Det ska handla om motivation och inlärning. Det är inte svårt, men på en begränsad tid ska det bästa sägas.

Det är lite jobb trots allt innan en föreläsning.

Vi hörs senare idag 😉

6 svar på ”En ny vecka!”

 1. Vilka härliga människor som hör av sig och frågar om läget. Människor som har hjärtat på rätta stället är alltid guld värda! 🙂 Ha en bra dag, nu blir det ut i solen!

 2. Visst är det lite underligt, att räddningspersonal, personalen på akuten, operation och IVA avd ofta glöms bort, eller tas för givet, medans personal på vårdavdelningarna oftast tackas massor. 😉
  En eloge till dig som visar din tacksamhet, om du bara visste hur uppskattat det är. I och för sig är det en stor belöning i sig att hjälpa någon som har det svårt, eller lyckas rädda livet på en som är svårt skadad, men ibland är det skönt med uppskattning, och framför allt få höra att det gick bra!!
  Tror du kan förstå detta, tror du känner likadant med hundar du hjälpt. 🙂

  Hoppas det går framåt för din pappa, och att du själv mår bättre!

  1. Det är nog inte så underligt egentligen, personalen på avdelningen vet man var den finns. Det är svårare att få tag på akutpersonalen.

   1. Nåja, både akuten, operation och IVA ligger där de ligger. Det handlar snarare om att på avdelningen har det akuta lagt sig, och den personalen träffar man när man är mer vaken.

    Men en lite lustig sak som ibland händer, är när ambulanspersonal blir ombedda att komma till en pat. där man fått klippa sönder kläderna i den akuta omvårdnaden, för att sedan få en utskällning för de förstörda kläderna.

    Men akutpersonal klarar det, då man vet att personen agerar i affekt/chock.

 3. Jag misstänker att I-kullen kommer bli tämligen lik din D-kull. Är det en tik du sparar nu för att ta över för Misty som avelstik? (hon blir ju inte yngre…)

 4. Här ute är vi beroende av ambulans-hkp när något händer. De kommer alltid och är underbara mot både patient och oroliga anhöriga. Utan ambulans-hkp skulle det vara så mycket svårare att ha en ”levande skärgård”. Snygg bild på inlägget också…Jack hälsar.

Kommentarer inaktiverade.