Jag har antagligen världens sämsta humor…….


….. men jag älskar TV4 Stockholm – Båstad. Jag erkänner det 😉

Det blev inte så mycket hundprat idag på föreläsningen. Jag pratade visserligen hund, men mer skola och hur lärarna kan motivera sina elever på ett bättre sätt.

Landstingets chef för skola var på plats, så jag kunde bara inte låta bli….

Jag är så jädrans trött de sista dagarna. Jag kan sova hur mycket som helst. När jag kom hem nu på eftermiddagen gick jag därför och la mig en stund i sängen för att sova. Jag tog med mig datorn och tänkte att jag kunde somna till det sista avsnittet av Sthlm – Båstad som jag missade i söndags.

Jag skrattade så jag fick kramp i magen. Det blev ingen sömn alls. Det är så förbaskat kul tycker jag. Precis min typ av humor och framför allt så känner man igen sig i alla situationer.

Jag är ledsen att säga det om någon blir lite sur pga att de tycker programmet är dåligt… Jag älskar Stockholm – Båstad!

6 svar på ”Jag har antagligen världens sämsta humor…….”

 1. Jag hör ofta att brister i skolan beror till stor del pga stora klasser, ont om tid och ont om pengar.
  Ont om tid och pengar är jag helt övertygad om handlar om rena BS eftersom lärare, speciallärare, kurator och rektorer brukar vara väldigt kåta på oändlig många och onödiga gruppsamtal. Tänk om de kunde använda de resurser till att motivera ungen istället.

  Stora klasser behöver inte vara ett större problem om läraren har goda ledaregenskaper.

  Min erfarenhet är att minsta lilla grej skall åtgärdas med resurser som i de flesta fall går ut på att uppmärksamma/belöna ett fel beteende – barnet får uppmärksamhet genom att bete sig illa.

  Sen tycker jag inte att omotiverade ungar är enbart ”skolans problem”. Ungen i frågan har i de allra flesta fall en familj.

  Familjen bär en oerhört stort ansvar för allt som har med barnet att göra – där ingår även motivation.

  Jag säger inte att det är lätt – och jag har lärt mig den hårda vägen ska gudarna veta, men det är ett problem som vi – samhället – måste hitta en lösning till. För dessa barn och ungdomar som inte har hittat ”sin grej”

 2. fniss;) jag har med så dålig humor, ok jag är inget ”fan” av han vad han nu heter, Pavel i serien i alla fall…men detta är rätt kul;)

  måste bara skicka en liten hyllning te dej,
  hade tråkigt idag, och huvudvärk, tänkte äh jag slänger väl i nån ”hundcoachen” i dvdn.
  en del av avsnitten är ju ren magi….

  när jag kollat klart på en skiva tog jag ut hundarna och lekte hundcoach, jädrans så bra det gick.
  vet ju att du tjatar dej varm om fysisk kontakt,
  och attans så bra det funkar!

  sista halvtimmen jag gick, var det två tofflor som gick och lufsade bakom mej hela vägen, brydde sig inte det minsta om varken kärringar med rullator, joggare eller andra hundar;)

  du sa nåt i ett program te nån tjej med tre bichonhundar,
  att ”du låter väl inte hästen gå i en lina 20 meter ifrån dej, varför ska då hundarna det”?
  och när jag tänkte så,
  blev det självklart att hundarna inte gick en meter framför mej,
  och det blev även så självklart för dom att jag menade allvar, utan att ens bli arg eller högljudd,
  bara fysisk kontakt och lek.
  tipptoppprogram! nu hoppas jag bara det blir lite mer säsonger….

 3. Vad härligt att du fick skratta så gott! Det kan du behöva extra mycket nu, Fredrik! Man brukar också behöva extra mycket sömn och vila.
  Jag sjönk egenom snön och fastnade med ena benet och satt rejält fast, på kvällspromenaden med hundarna. Kände mig lagom pinsam och skrattade som en tok.
  😀 Samma sak hände mig förra året med den skillnaden att nu var det nära en trafikerad väg så antagligen fler som såg mig! 😉 Det får jag bjuda på. Ena hunden hjälpte mig att gräva fram mitt ben medan den andra skällde (på hjälp? eller för att säga till mig att skärpa mig och sluta vara pinsam? 😉 )

 4. Sitter just nu och tittar på Kvällsöppet. Bland annat diskussion om vi ställer för lite krav på våra barn eller inte.
  Känner igen diskussionen från hunddiskussioner.
  Vi har en förmåga att gå från ytterlighet till ytterlighet, vart tog den gyllene medelvägen vägen?
  Vad vill vi själva ha?
  Motivation, Krav och belöning…

  Sedan skriver jag direkt under på Agnes åsikt… Barnens föräldrar/familj har absolut det största och viktigaste ansvaret.

 5. Jag tycker Stockholm-Båstad är kanon ,jag skrattar nästan hela tiden, och se Ola Rapace i en komedi är kul, eftersom han är en utav mina favroitskådisar…så jag tror inte att du har världens sämna humor, för då är de många fler som har….

 6. var på utv.samtal…mitt barn är bland de bästa i hans årskull på hans skola i ett ämne. De skriver ju på mariser för man ska kunna se, var de ligger o hur de jobbar….
  Hade just läst om detta då jag var iväg…INTE ett ord om det !!! Men …på gympan bör du vara mer aktiv 🙂 De andra ämnena är ju ok. Men varför inte uppmuntra det som är bra. Som med hundarna. Detta är bara ett exempel, men barnen får ju ”uppmärksamhet” då de beter sej illa, det är ju exakt samma då hundar beter sej ”fel”…men baggisar kan man väl strunta i o uppmuntra det bra. FÖR DEN SKULL inte låta varken barn eller hundar bete sej ”hur som helst”,…..sol sol sol o lera…..o snö åxå..:-)

Kommentarer inaktiverade.