Kanske blir det Japan!

Inte för min valp, men för mig. Bara datumet passar och går att få ihop. Jag blev inbjuden dit idag. Otroligt vad hundarna i mitt liv tar mig till saker!

I natt kom jag hem ganska sent. Föreläsningen i Sundsvall gick jättebra (tycker jag). Det var trevligt som tusan. Sundsvalls tidning var där med en supertrevlig reporter och en lika trevlig fotograf. Så jag passade på att ”droppa” en ide. Jag vill göra ett riktigt hundprogram. Ett program som nödvändigtvis inte behöver vara roligt eller sorgligt, bara ett jävligt bra hundprogram som handlar om fakta… punkt slut! Är det inte dags för ett sunt enkelt men bra hundprogram nu?

Vilket kanonväder vi har! Nästan sommar nu, det är helt underbart. Helgen blir en hel hundhelg. Hund hund hund och träning, det är vad jag ska göra i helgen. Det blir spår, lydnad och skydd, men även lite ringträning för utställning.

Nu ska jag förbi min pappa och säga hej och ta en kopp kaffe. Det är riktigt bra med honom nu tycker jag. Nästa vecka far han till rehab, sen är han förhoppningsvis ”back in buisness.

Ni kollar väl mina valpartiklar på www.agria.se 😉

Hörs lite senare idag..

 

 

 

 

7 svar på ”Kanske blir det Japan!”

 1. Jo det är verkligen dags för ett sådant program. Mer fakta, mindre nöjes-tv om du förstår hur jag menar. 🙂 Fast fakta på ett roligt sätt och för alla typer av hundfolk.

  Det får bli ringträning för vår del också och en tur till nyfunna grusgropen. I detta vädret vill det till att man kommer ihåg att ta med sig vatten till både hunden och mig. Äntligen ska man kanske tillägga. 😀

  Verkligen härligt att höra att din pappa mår bättre!

 2. Hej Alla på bloggen inkl. Fredrik!
  När Fredrik bloggade på djurmagazinets sida,började vi prata om att träffas vi som läser hans blogg.

  Nu kommer en officiell inbjudan till detta:

  Fredagen den 3/6 tänkte vi börja vår träff med fika och bullar runt 15:00 vid Visättra sportcenter i Huddinge.

  Där blir det en liten snabb träff och vi lär känna varandra och våra hundar då.
  Sedan träffas vi på lördagen den 4/6 på skogsdungens hunddagis och kör en hel dag med hundarna och oss. Tipspromenad ,träna hund och umgås.

  Boende får alla fixa själva.Ett förslag: Finns en camping i Huddinge som heter Flottsbro,har några stugor där man får ha hund. http://www.flottsbro.se

  Vi fixar fika,lunch och en avslutnings buffe på lördagen.
  Allt till en liten kostnad.

  Vill du komma med? Det hoppas vi

  Hör av dej! Maila till mej eller agnes
  ankis41@yahoo.se agnes_nystrom@live.se

  Senast 23/5

  Hoppas vi ses!

 3. Föreläsningen i Sundsvall var mycket underhållande o lärorik, hade hoppats på att lite mera ”hundfolk” skulle komma dock. Ett nytt hundprogram låter som en strålande idé!

 4. men oj så söt….sugen…näää oooo nej 🙂 jag har ju bara två ….Japp det behövs ett BRA hundprogram/fakta..Huset fullt av hundar har jag sneglat på men vilken -skit..får man säga så 🙂 Dravel . Skulle vara intressant med ett hundprogram, med innehåll…Fixa ett Fredde..!! Du kan.

 5. Hej!
  Du nämnde ringträning. Hur gör man då?
  Jag har två finska lapphundar som jag ställer på inofficiella utställningar då jag gör det mest som hobby och för att både jag och hundarna är nya på detta. Mina killar är 18 och 10 månader gamla och har svårt att gå bra och den som är 10 månader är inte så samarbetsvillig vilket domarna märker och det drar ner bedömningen. Jag vill gärna få tips om hur vi kan träna inför utställningarna!

  Ha en bra helg!

 6. JA!!!! Jag håller Verkligen med om att det borde komma ett BRA och VETTIGT hundprogram som baseras på fakta och BRA fakta, både för lite nybörjare, men OCKSÅ för oss som har hundar och tränar och tävlar.
  För DET, är något som verkligen saknas!!! 🙂

Kommentarer inaktiverade.