En något provocerande artikel!

 

 

 

 

 

 

På www.fredriksteen.se kan du läsa en artikel som jag valt att kalla – Jägarens hund är farligare än vargen!

En ganska provocerande artikel kan jag tänka, vilket också är meningen. Jag vill med detta, eller som en del av min plan tränga mig in i vargdebatten.

Jag börjar faktiskt må illa av den. Jag kan oxå se likheter med den ständiga ”kamphundsdebatten” eller andra debatter där några få idioter av någon konstig anledning får alldeles för stor plats i media och press.

Tycka vad man vill om vargen, men som diskussionen förs så går mina tankar till 30 talets Tyskland.

Hårda ord kanske, men det är verkligen så. Man ger sig efter en grupp individer. Med tiden blir dessa smutskastningar en halvsanning och sen en helsanning. Sen står denna grupp där med ”skägget i brevlådan”.

Otäckt tycker jag!

Hur som helst… hoppas ni har en skön påsk 😉

5 svar på ”En något provocerande artikel!”

 1. Jag beundrar ditt engagemang för utsatta hundar och vargar. Jag beundrar människor som har ett gott hjärta och engagemang. Jag tror att du är en sådan person.

  Ha en kanon påskledighet tillsammans med din fru och dina barn 🙂

 2. håller fullständigt med! denna idioti, gör mej mörkrädd! herregud….tur att du är vettig:)
  du har ju en officiell plats, perfekt att göra din röst hörd vad gäller sådana här viktiga saker!

  påsk-kram te dej vovvar o familj!!

 3. BRA !! Såg en stund på Debatt…..men jag tycker det spårar ur. Häxjakt som tar enorma propotioner, mycket okunskap och varför ska dom som ”tror ” få uttala sej o de skapar myter o rädsla. Vargar är underbara djur, bra att du engagerar dej. Såg att i en stad bredvid mej hade 7 knarkare dött 2010…o det är bara där….hur många dödar de i trafiken,våldsbrott mm. Jämför det med hur många vargen dödar …..

 4. Hej Fredrik,
  jag såg inte Debatt! missade det så jag kan inte uttala mig om vad som sades. Det är över huvudtaget svårt att ha en åsikt åt ett eller annat hålll i ”vargfrågan”. Är det bara jag som känner så? Vargen är ett mäktigt djur och har all rätt att finnas i vår natur! Jag kan dock även förstå den rädsla många känner inför vargen. Jag har en vän som bor i Rialareviret och dessutom driver kennel. Självklart känner hon oro då vargen stryker nära knuten. Det förstår jag och jag kan inte pytta åt hennes oro. Ingen kan egentligen säga åt någon annan att oro är obefogad. Vi är ju olika som människor! Vad debatter i Sverige ofta saknar, är en objektiv form av diskussion! det kan gälla sexuell läggning, religion etc.etc. Om ”du” inte tycker som den stora allmänheten är du RÖKT. Detta överförmynderi är jag emot vad det än gäller. Jag tycker att du är en fantastisk människa och kunnig inom ditt gebit och det ska bli jätteintressant att höra dina åsikter i vargfrågan! Den som lever får se vad det blir av vargstammen men fler vargar än i dag vill nog inte jag ha. Hälsningar en av landets alla hundägare:)

Kommentarer inaktiverade.