En gräsplan med kort gräs inramad med lite hopphinder, det ska ge hunden en hög förväntan!

Om ni tittar på bilden eller på den bidogade texten så får ni se något sjukt. Jag fick denna sänd till mig. Det måste vara ett skämt!

Emma blev inte så där jätteimponerad 😉

Nog om detta! Nu lite hundtips 😉

En lydnadsplan för tävlingshunden ska bara innebära glädje och skoj.

därför gör jag så när jag börjar med en ny hund att jag tar mig till klubben och går ut på planen med hunden och bara leker i några minuter. Det kan handla om att kasta boll eller annat hunden tycker är kul. Snart kan jag göra det även om det finns andra hundar på planen. Hunden vet att på denna plats är jag den roliga samt att det bara är superskoj på denna plan.

När hunden vet detta och kanske till och med skäller i förväntan på mig så fort jag går ut på planen så leker jag någon minut. Gör sedan ett kort lydnadsmoment för att sen leka igen. När jag tar hunden från planen tar jag ifrån hunden leksaken.

Snart har hunden superfin förväntan på denna plan. Det är guld värt för kommande tävlingar eller prov.

Testa detta!

Hi hi hi …. kan inte låta bli att skratta lite nervöst. Jag vet ju att mina bloggare är mest kvinnor.

Kan detta verkligen vara sant?

7 svar på ”En gräsplan med kort gräs inramad med lite hopphinder, det ska ge hunden en hög förväntan!”

 1. Måste understryka att jag endast la ut denna bild för skojs skull. Det är inget jag står för 😉

 2. Ha, ha, ha nr 5 eliminera oljud. SJUKT. Jag brukade ha med hans älslingsleksak, när vi tävlade, la den utanför ringen när vi gick in. Oj, vad han gick bra……….visste vad som väntade. Men lekte inte mycket innan, det var efter. Hur det än gick, så hade vi skitkul, tillsammans.

 3. Hahahahhaa! Jätte rolig text 😀 Men…

  Tjejer, helt ärligt: Om våra män är/blir arbetslösa och familjens försörjning blir vårt ansvar till 100%; är inte nedanstående krav fullständigt rimliga:

  1. När du kommer hem efter jobbet skall middagen vara på G alt. allt finnas hemma och han gör middag senare på kvällen (om man brukar äta sent, vilket inte vi gör och därför skulle jag kräva att middagen är åtminstone på G när jag kommer hem)

  2. Han har duschat och satt på sig vanliga kläder under dagen (jag vill inte komma hem till en nyvaken/slö gubbe som inte har ”orkat” sätta på sig annat än ”myskläder”)

  3. Han har plockat undan och städat så pass att det inte ser fördjävligt ut.

  4. Att komma hem till en brasa vintertid när det är -20 ute låter hur mysigt som helst – men vi har ingen öppenspis så han slipper 😉

  5. Han har tagit väl hand om ungarna så att de inte är speedade och skrikiga när jag kommer hem. Ungarna behöver alltså inte vänta tills jag kommer hem för att bli ”omhändertagna” efter skolan.

  6. Blir glad när jag kommer hem.

  7. Har förståelse för min situation om jag måste jobba över någon gång.

  8. Har förståelse att jag vill ha en liten avkopplande stund innan det är dags att lägga sig.

  9. Gör han punkt 1-8 samt 10 så gör han det bekvämt för mig så den här punkten är onödig.

  10. Han lever sitt liv vidare och jag blir därför inte utsatt för värsta förhöret när jag kommer hem eftersom han har inget bättre för sig på dagarna.

  Jag tycker att det är fullständigt rimligt – på riktigt. Otrohet och skilsmässor skulle minska drastiskt tror jag.

  ”Kravlistan” skall vara könsneutral tycker jag.

Kommentarer inaktiverade.