Fick sällskap då jag arbetade!

I dag på eftermiddagen har jag suttit i traktor, grävmaskin och en så kallad vägskrapa. Jag håller på att iordningställa en fullgod IPO // Träningsplan för mig och mina kamrater uppe på Dammbro där mina föräldrar bor.

Då dök denne filur upp.

Hon kanske var nyfiken på grävmaskinen. När jag klev ur maskinen och skulle ”älgkommunicera” sprang hon sin väg. Jag får nog hålla mig till hundar och strunta i älgar. sist jag gjorde så blev jag jagad av en älgko som hade en kalv med sig. 😉

 

3 svar på ”Fick sällskap då jag arbetade!”

  1. 🙂 Det var allt en skum schäfer Fredrik! hihi! kunde inte låta bli att skämta till det! misstänker att du får dig ett gott skratt! ha en bra vecka önskar Mia

  2. underbar promenad,sol !!! lite småkyligt .Gillar att gå tidigt. Det gör ju djuren åxå, mycket fåglar efter vägen,modell större. Vet att tjädertuppar kan vara rätt läskiga, fick sitt o tuta en gång i bilen för den skulle försvinna innan jag tog ut hundarna.
    Men älg, 3 st tog jag kort på med mobilen, Kul !! Kul, bara jag!! vet att dom var på bilden…kanke skulle man zoomat..:-) Men hunden såg dom….dom var hemma hos oss, men han tänkte…ta en repa men stannade upp o kom,,,,givetvis beröm !! Han gillar älgar..jag brukar försöka kommunicera med de bortstötta kalvarna. -Brukar ropa gå hem !!! dom bara tittar på mej (dom är ju hemma) dom är förvirrade o orädda. Nu idag var det ko + fjolårskalvar.Det som är läckert är då denna ko som får tvillingar varje år,hon kommer o visar dom. Står i hagen vid lagårn….som hon tänker …nu vet ni att jag har dom, Hon ser vi inte sen, men vet att hon är i skogen (hagen är ca 50 ha) märker det på hundarna,dom bryr sej aldrig då. DÄremot har jag bilder man ser älgarna går med hästarna. Dom bryr sej inte om varann o älgarna är nog trygga med hästarna.

  3. En ny asperant månne?
    Att bli jagad av skogenskonung kan inte va´t roligt.
    Förra året blev jag jagad av ett vildsvin när vi skulle gå ut spår jag har nog aldrig sprunigt så fort i hela mitt liv, faan va rädd jag va´t. Som tur var så låg hunden i bilen.

Kommentarer inaktiverade.