Är det åldern tror ni?

Jag kom på i morse att allt hår på mig växer som ogräs. Till och med i öron och näsa 😉

Dax för en totalrensning av hår i kväll !
I dag ska vi veterinärbesiktiga  vår senaste valpkull, det är leverans till helgen. Skönt att bli av med de små odjuren;-)

Jag måste faktiskt ge Agria en komplimang. Det beror inte på att jag bloggar på deras sida utan faktiskt för att dom är jävligt bra. Supersmidigt med valpkullsförsäkringar, supersmidigt med att ordna så valparna är försäkrade när de lämnar mig. Helt enkelt jävligt bra.

Nu blir det säkert någon som protesterar, det vet jag.

Men jag har använt mig av Agria i snart 20 år. För ett gäng år sedan provade jag ett konkurrerande bolag men det var klart sämre. Det är solklart att det alltid är någon som försäkrat sitt djur som känner sig orättvist behandlad, så är det alltid. Men jag gillar verkligen Agria.

Sen är det ju så som jag alltid sagt, att jag gillar bolag som tjänar pengar men som oxå ger tillbaka. Agria tycker jag finns med hela tiden och stöttar hundklubbar med både det ena och det andra. Sånt gillar jag. Skulle aldrig arbeta tillsammans med ett bolag som inte ger tillbaka något till hundsporten. Utan Agrias stöd så är det många klubbar som skulle få det tyngre.

Nog smörat för Agria, men å andra sidan så är det ju de som ska smöra för mig 😉

Tisdag nästa vecka smäller det i Örebro. Om ni inte förköpt biljetter senast idag så gör det nog inte så mycket. Det finns gott om plats, vi tar in över 400 personer. Så det är nog lugnt. Jag tror vi får en kanonkväll tillsammans.

Vi hörs lite senare idag 😉

7 svar på ”Är det åldern tror ni?”

 1. Åh tänk dessa valpköpare som har nåt så härligt att se fram emot till helgen. Det är inte annat än att man blir lite avis, valptiden det är en härligt underbar något jobbig tid 🙂

  Angående försäkringsbolag så beror ju det mesta på vilka slags erfarenheter man får. Helst av allt så vill man ju slippa använda sig av försäkringen, men ibland tvingas man ju göra det. När min hund blev skadad så fick vi väldigt bra och smidig service av IF, så dem är jag jättenöjd med måste jag säga. Finns säkert somliga som känner det motsatta, men det är ju tyvärr så det funkar med alla slags avtal.

 2. Tyvärr verkar Agria koncentrera sig mest på uppfödare och klubbar. Vi som bara är hundägare då? Räknas inte vi? Jag har haft 2 hundar försäkrade hos Agria sammanlagt i över 30 år. När det gäller nästa hund väljer jag ett annat bolag.

  1. nyfiken, vad är det som gör att du till nästa hund byter? är det priset, villkor eller ett dåligt bemötande vid skada?

 3. Ååh… vår och ny liten valp att tillbringa sommaren med!! 🙂
  Men tänk vad fort tiden går, tyckte det bara var några få månader sedan jag hämtade lillskruttan, och i maj blir hon ett år, och dagen L för L-test, närmar sig med stormsteg. *suck*

  Jag har också bra erfarenhet av Agria, men… tyvärr verkar det som om de ”vanliga” försäkringsbolagen nu är ikapp djurförsäkringsbolagen, och i många fall ger bättre villkor på just djurförsäkringar. Lite synd tycker jag.

  Men däremot så lär väl inte de ”vanliga” försäkringsbolagen sponsra just hundklubbarna och liknande, och även det är något att tänka på. Bra att du påtalade detta.

  Men du Fredrik… inte konstigt om ditt hår växer mer och mer, du sätter dig in i hundarnas liv hela dagarna, så det smittar väl. Om några år är du bepälsad på hela kroppen och får gå till hundtrim istället för frisören. 😉

  Psst Emma… skaffa bra halsband och koppel redan nu…

 4. Hade varit jättekul om du kunde fixa lite filmklipp därifrån för oss som bor nere i t ex småland 😉

 5. Jag har två hundar, den första är försäkrade i Folksam. Det var min första hund och jag visste inte mycket om djurförsäkringar, samt jag trodde att jag kunde byta om jag hittade en bättre bolag sen, som sagt, jag visste inte mycket. Några månader senare köpte jag en annan hund, då visste jag lite mer, nu blev det Agria! Jag har kinesisk naken hundar, de brukar ha problem med tänderna. På folksam får man ingenting när det gäller tänderna, men det får man på Agria. Jag ångrar stort att jag försäkrade en av mina hundar i Folksam!

 6. Att få hundar eller hela kullar försäkrade är nog inget större problem hos något bolag, det är när folk vill HA pengar problemen uppstår:)

Kommentarer inaktiverade.