Jag behöver Din hjälp!

Med en ganska fräck grej 😉 Jag vill köpa en Subaru Outback.

Har varit hos en handlare i Sthlm, men den är för dyr tycker jag. Är det någon som har känningar på Subaru eller kan hjälpa mig med ett bra pris? (jag är både fattig och snål 😉

Om du kan hjälpa mig, då hjälper jag dig? 😉

info@fredriksteen.se

10 svar på ”Jag behöver Din hjälp!”

 1. Jag kan erbjuda dig något bättre – en begagnad Opel Corsa Swing, då kan jag äntligen köpa en begagnad Saab 9-5. 😉

 2. Nej, faktum är att han inte ens nämnde något om det. Han kände inte igen mig….. bu hu bu hu…. Skoja bara! Jag frågade om han hade hund. Svaret blev bara – nej!
  Då gav jag liksom upp 😉

  1. Hahaha, måste väl vara skönt att vara anonym nånstans. Åk dit igen om du vill ha tillbaka den känslan 😉

   Kan inte hjälpa dig med bilinköpet. Själv så har jag fått för mig att jag ska ha en Chrysler Grand Voyager, men det får väl bli när man är färdigutbildad och förhoppningsvis dessutom välbetald. Drömma kan man ju… 🙂

  2. Citerar FS: ”Jag frågade om han hade hund. Svaret blev bara – nej!
   Då gav jag liksom upp 😉 ”

   Är du blyg 😉 ?

   Du skulle ha sagt att du skulle ge de Dagens ros för ”oerhört god service” på din blogg och att bilen skulle dyka upp på nästa hundprogram på tv. Jag är helt övertygad om att du skulle ha fått ett bättre pris – men man måste fråga/vara fräck!!!!!!!

   Kan du tänka dig en Lexus istället? Det är fina bilar 🙂

 3. Jag och min karl har oxå funderingar på en Outback! 😀 Den är såå snygg och så är det skönt att den är lite högre än en vanlig kombi. Jag tycker du ska satsa! Är en bra och tålig bil! En bra hundbil!:D

 4. Vi kan nog hjälpa varandra! Jag har nära kontakter med en Subaruhandlare och dessutom har jag en hund som är vääääldigt mycket hund! (Bruksmarkens Tack). Har kollat med min kontakt och fått svaret ; ”Fråga om han vill ha en ny eller en begagnad och vad han är beredd att ge. När vi får in sådana begagnade så finns de bara kvar max 4 dagar. Alla vill ha en sådan bil. Får jag bara veta vad han är beredd att ge så ska jag nog kunna fixa något, hoppas jag!”

  Kanske det fixar sig?

 5. Har du kollat med furstenhoff subaro på glömstavägen i huddinge? Tänkte på det när jag körde förbi dom i morse på väg till hunddagis. Kanske har dom en hund som behöver hjälp 🙂

Kommentarer inaktiverade.