Denver o jag………

Började morgonen med en skogspromenad där alla hundar fick vara med. Sen åkte jag och Denver till klubben, bara jag å Denver.

Vi tränade lite lydnad och skyddsarbete. Det är intressant att se hur glad hunden blir när den får vara själv med mig. Det är precis som hunden visar extra stolthet – jag å husse!

Lydnaden gick jättebra förutom lite gnäll och småskall, så där som det kan bli när hunden är övermotiverad, eller rättare sagt lite stressad. Det la sig snabbt och han skötte sig fint.

Även skyddet gick bra. Men även där fanns lite för mycket i vissa fall. Det verkar som han glömt vad ordet ”loss” betyder 😉

Men det gör inget att Denver är lite busig, det ordnar vi 😉 Ska nog tävla till hösten tänkte jag.

I morgon tänkte jag göra en hel spårdag. Kanske lägga ett tiotal spår med olika utmaningar. Då sover han gott i morgon kväll i alla fall 😉

 

3 svar på ”Denver o jag………”

  1. Jag vet någon som är avundsjuk på Denver… 😉

    Blir spår imorgon även här, lillens andra spår ever. Hans första (i förrgår) gick åt helvete. Lite mer lugn från bådas sida så kan det nog gå vägen! Tvivlar dock… men vi får se. Det sista som dör är hoppet, som man brukar säga.

  2. Usch vad avundsjuk jag blir på er… Här blir det ingen träning alls, på grund av hältan, som sätter myror i huvudet på mig.
    En och en halv dag var hältan bättre, och lilla damen var ivrig och med massor av energi. Så vi åkte till ett köpcenter och körde lite försiktig lydnadsträning och kontaktövningar där, och någon kortare koppelpromenad. Igår var hon tvärhalt igen, och sätter bara ner tassen ibland.

    Vet. säger inflammation i armbågsleden, men nu har hon börjat slicka på tassen, kan vet. ha misstagit sig, eller kan det kort och gott vara växtvärk? (11 mån schäfer)

    Nu längtar vi båda både ut i skogen och till träningsplan… men det blir bara ut för att sköta det mest nödvändiga.

Kommentarer inaktiverade.