Yeah right!

Aldrig mer vill jag höra, när snön yr om knuten, att – barnen tycker det är så kul!

Nu har jag ju inte gjort en statistisk undersökning(en unge), men ändå. Kom igen nu, visst kan barn tycka snö är okej, men sommaren är ju oslagbar även för barn.

Kan vi vara överens om detta? 🙂

20110628-035824.jpg

34 svar på ”Yeah right!”

 1. Kanske för barn, vad vet jag. 🙂
  Men den här värmen är då inget för hundar, i alla fall inte för min pälsiga luffe. :-S

  1. Jag håller fullständigt med dig, hösten är underbar och har även leonberger-färger 🙂

  2. hösten med klart o lite kallt o ”schäferfärgerna” är vacker o hundarna älskar den. Det här är lite för varmt…står ju stilla . Men sommaren vinner över vintern..helt klar…Bara att gå ut….istället för att i en ½ timme klä på sej..i hopp om att inte frysa 🙂

 2. Jag tror att barn uppskattar sommaren mer än vintern – alla gånger!!

  solen skiner, man fryser inte, man kan bada, man sätter inte på sig så mycket kläder, de vuxna är gladare, det händer saker på gator och torg, man kan äta glass i stora lass, man har sommarlov och kan gå lägga sig senare och gå upp senare… klart som tusan att de tycker att det är tusen gånger bättre.

  Sen vet jag f*n om de skulle njuta lika intensivt om det var sommar året om – det tror jag inte. De/vi skulle hitta en massa negativa saker med sommaren då.

  Vi hittar alltid något att gnälla över – iaf en för oss alla bloggläsare känd person 😉

  1. Jag kunde inte sagt det bättre själv….sommar är så BÄST 🙂 o att slippa alla dessa KLÄDER är nog något som BÅDE vuxna o barn gillar skarpt….o vovven i familjen är ett vattendjur så henne får man draaaaa ur plurret 🙂

 3. Nu har jag frågat lillgrabben – snart 9 år.

  Fråga: Leo, vad tycker du är bäst. Sommar eller vinter?

  Svar: Våren, men om det bara finns sommar och vinter väljer jag sommar!

  Kan ett underlag på 2 ungar vara tillräckligt för ett vetenskaplig undersökning? Vi säger; ja 😉

 4. Jag gillar sommaren när det är varmt och skönt och man är ledig och gör vad man vill 🙂
  Men att cykla till Huddinge fram och tillbaka i värmen och att jobba nu,det är inget vidare. Men klagar inte uj nej ;)………

  Blev så sugen på jordgubbskräm,var och plockade jordgubbar igår,men dom är i frysen. Så köpte på torget,hem och koka ihop krämen….nu ska den bara svalna….
  Inget är som väntans tider,men det blir godare än att Frank tyckte jag skulle köpa en tetra med kräm :(……

  Mycket varmt är det för våra hundar nu bara…tur semestern börjar på måndag,då får det bli många bad för hund…själv är jag badkruka 🙂
  Trevlig afton!

  1. Hahahah!!! Jag är också en badkruka av rang 😀 Tur att hundarna tycker att det är helt ok att bada ensamma – inte som barn som ”kräver” sällskap 🙂 … Och tur att hemma hos oss så är det pappa som badar med barnen 🙂 … mycket bra man jag skaffade 🙂 🙂

    1. Det är inte tur… det är skicklighet 😉

     … Och fisk kan man köpa överallt kan du hälsa Frank 😉

     1. Det ska vara färsk fisk 😉 och du Agnes, vi som inte bor i villa tar på oss mer än bara skorna när vi ska ut (måste tänka på grannarna) :):):):)

 5. För det statistiska underlagets skull kan vi lägga till ett barn, min åttaåriga son, och jag behöver inte ens fråga. ; )

  Själv röstar jag för sommar, i alla lägen. De övriga årstiderna gör sig bäst på bild.

  1. såg det just på nyheterna …o vad visade de för ”raser”…..sk.kamphundar o en Rottis. Tragiskt.

 6. Ääh… sommaren slår vintern, och jag är övertygad om att barn föredrar sommaren, både för att det finns mer att göra, och dessutom så är oftast de vuxna dessutom gladare.

  Men sommaren ställer till med mer problem för mig gällande hunden, inte lika lätt att ha med henne till jobbet.
  Men Åååååh vad både hon och jag älskar att bada, och helst tillsammans! 😉

 7. Hammaby sjöstad jag är helt såld på!!! bodde där under SM dagarna. Dock svider det i mig att jag gillade stället då ja är ett blåvitt fan. Men wath the hell!! Är det någonstanns i stockholm ja skall bo så är det i lyxön Hammarby ja skall bo! =).

 8. Tror barnen lever mera i nuet. De uppskattar det som är precis nu helt enkelt, sen försvinner det på vägen mot vuxenlivet på de allra flesta tyvärr.

 9. Nädu, Fredrik!.. kommer nog aldrig hålla med dig om det… möjligen när jag är 95 o inte längre orkar skotta snö, men det är inte ens troligt då jag Älskar snöskottning.. o då menar jag att skotta för hand med snöspade o inte med traktor. Tycker det är så kul att jag tillomed skottar små roliga gångar till barna. O här i norrbotten vräker det ju nästan ner flera meter. =P Här hemma hos oss är hela familjen snöÄlskare!! =) Även barnen på 7 o 8 år säger att de gillar vintern bäst. Så det så! =) O just idag har vi tokvarmt, så nu längtar jag till första snön mer än nånsin.

  1. 🙂 🙂 ja vi är väl lite tokiga vi som bor här , nära Nodpolen..Jag har tyckt om vintern, rena hundar o hundar som tycker om vintern o kylan…Men då sa en gammal tant….-vänta du då du blir äldre,,trodde hon hade fel..Ju äldre man blir desto äckligare tycker jag vintern är …..men bor kvar det gör man…o ska man ta sej fram så måste man juj skotta i alla fall till nån sätter sej i traktorn…o inte är det jag 🙂 🙂

Kommentarer inaktiverade.