En fågel har kvittrat!


Att en tjej som vi känner som Chanel här på bloggen har varit jävligt duktig idag 🙂

Efter att Hunddoktorn och Chanel umgåtts en dag och tränat hund så ringde Hunddoktorn mig och sa – Jävla duktig tjej det där!

Det han oxå sa, som han måste ha missförstått på något sätt var att Chanel hade sagt – Jag har aldrig lärt mig så mycket som idag! 🙂

Detta måste VÄL Kjell ha missuppfattat eftersom jag själv har tränat hund med Chanel en dag!!!!!????? Eller huuuuur Chanel?

Jag skojar bara! Jag sa detta själv om Chanel efter vår träningsdag.

Bra jobbat Chanel, även Kjelle kan få godkänt 🙂

 

19 svar på ”En fågel har kvittrat!”

 1. vad kul! det visste vi ju att hon är duktig,Chanel. Kul att få hunddoktorns ord på det också. Heja Chanel!

 2. Nu blev jag nyfiken, hur bär man sig åt för att få träna med er egentligen? Inte för att jag känner dig Chanel så gratulerar jag dig med.

  1. Det Fredrik menade med att tränat med Chanel en dag,var ni vi som vann tävlingen här på bloggen träffades 🙂

 3. Tack alla för gratulationerna! 😀

  Hahaha blev löjligt överlycklig och förvånad när jag såg inlägget, Tack Fredrik & Kjell för era fina kommentarer betyder JÄTTE mycket för mig!! 😀 😀 😀

  1. JätteGrattis Chanel 🙂 och tipsa morsan hur man handskas med en råtta, så kanske det blir hund av den med 🙂 ps hälsa alla:):):)

 4. Jag intygar härmed att Chanel, 17 år, blev löjligt överlycklig när hon såg inlägget 😀 😀

  Och i ärlighetens namn så skall jag erkänna att jag blev också jätte glad, och lillgrabben och pappan 😀 😀

  Kjell: Tack så mycket för DIN present till Chanel (fast jag tycker att du borde ha uppmuntrat henne att dela den med sin snälla mamma 😉 )

  Chanel kom hem med en stor dos självförtroende och entusiasm. Det här har varit hennes bästa födelsedagspresent – säger hon själv 🙂

  Fredrik: Tack för inlägget. Du anar inte hur mycket det betyder för henne.

  Till alla andra som kämpar med diverse hundproblem – stora som små: Chanel har visat mig lite utav det hon fick lära sig idag och jag kan inte säga annat än att: Kontakta personer som är duktiga på riktigt – läs Kjell Ström, hunddoktorn (och chansa med Fredrik – plötsligt händer det 😉 ) Det är värt varenda spänn.

 5. Agnes, du har en väldigt duktig dotter som med lite vägledning gjorde mycket fina framsteg med sin hund. Jag tyckte nu, när hon också fyllde år så kunde hon få ”presenten” bara för sig själv.
  Chanel, håll nu i det här och visa vem som leder promenaden så kommer du och din fina hund ha mycket trevligt ihop.
  Du får väl visa din mamma också hur det går till så får hon lära sig lite av dig också
  Lycka till båda två/Hunddoktorn

  1. Klart hon skulle ha ”presenten” för sig själv 🙂

   Och på kvällen ”tvingade” hon mig att följa med på kvällspromenaden så att hon kunde visa mig hur det går till… många aha-upplevelser för min del också 🙂

 6. Kjell – Det ska jag (styra promenaden bättre), berättar hur det har gått om en vecka!
  Tack så jätte mycket för all hjälp ska ta en lååång promenad idag 😀

  1. Chanel- Du får gärna återkomma med en lägesrapport hur det går för er.
   Glöm inte”kontaktövningarna” och ”sittövningarna”, när ni har störningar och glöm inte heller att leka med din hund för ökad kommunikation.
   Det kommer att gå jättebra för er. /Hunddoktorn

 7. Stort Grattis Chanel. Jag anade att du hade ”hand med hund”. Att du var duktig redan innan. Det går säkert fint framöver ska du se.

 8. Tack Alice, tror också det kommer gå väldigt bra framöver. 🙂

  Kjell – nej ska inte glömma bort, min kropp hänger med bättre nu fast inte lika smidigt som för dig hehe 😛
  Försökte leka lite med honom imorse på promenaden men han var inte intresserad och har tänkt på det också, för det mesta så leker vi bara när han börjar visa att han är sugen på att leka, går det att ändra? kan väl inte tvinga honom att leka med mig eller???

  1. Canel kanske kan jag ge dig ett litet tips om att leka med hunden. När han tar initiativet så låtsas som om du inte märker det, vänd dig om, gör något annat. (Du kan t. ex. ”hitta” något intressant på marken, håll en godbit ex.vis i handen och låtsas att du har hittat den, eller en leksak om det är mer spännande för honom.) Sen när han slutar försöka så tar du genast initiativet och börjar leka med honom. Avsluta efter några sekunder och gå vidare och gör om det igen.
   Gör så varje gång, var konsekvent, så tror jag nog att vovvsingen kommer att förstå att du ”leder leken” också.

Kommentarer inaktiverade.