I HAVE A DREAM……..

…. dröm är väl och ta i, men ändå 🙂

Utan Er bloggare vore min blogg ingenting, utan Er läsare vore min hemsida www.fredriksteen.se ingenting.
Utan att ni gillar min ”officiella Facebook” vore min facebook ingenting.

När jag lanserade min hemsida för ett gäng antal månader sedan så var jag tveksam på fredriksteen.se Därför att jag ville att det skulle bli en site för HUND, inte för Fredrik Steen.

Nu blev det FredrikSteen i alla fall och det finns fördelar med detta. Men ni måste tänka på att ni kan styra även denna sida. Ni får ha synpunkter, ni får sätta in artiklar med mera. Ni behöver inte ens hålla med mig, bara vi för en saklig och sund debatt 🙂

Min målsättning med bloggen, med min site, med Facebook är inte att jag ska ha något att göra på min fritid (fritid, va är det?). Målsättning med dessa sidor är att vi ska vara starka då det gäller hund.

Jag vill ha 20 000 000 000 000 besökare och vänner på mina siter, för då mina vänner går det inte att ducka för det vi tycker eller säger! Vi blir helt enkelt väldigt starka.

Om det nu spelar någon roll så ska ni veta att jag inte har någon annonsering på min sida som man betalar pengar för. De som syns på min sida är mina samarbetspartners, vi utnyttjar varandra för våra ändamål. Det handlar inte om pengar.
Det jag ville ha sagt med det är att jag inte tjänar några pengar på om det är 70 000 besökare på bloggen, eller om det skulle vara 2000 000 besökare på bloggen, siten, fejjan.

Men vi alla tjänar på detta. Det vi vill ha sagt kommer ut i större utsträckning, vi blir en kraft som kan vara brutal om det behövs. Hoppas ni förstår hur jag tänker 🙂

Så du som läser min blogg men inte är med på fejjan, var med oss där oxå!

Tänk er om det vore så att så fort det hände något i Sverige med hund, då gick alla in och tittade på VÅR sida vad vi har för uppfattning om detta….. !

Är jag en dreamer, eller?

Ps.. ni ska veta att vår blogg redan idag är något man läser för att ”känna av”. Era kommentarer, synpunkter, ideer med mera. De räknas i allra högsta grad.
Bara denna vecka har jag kontaktats av ett tiotal olika journalister i olika hundärenden
( och en och annan politiker och polis)

36 svar på ”I HAVE A DREAM……..”

 1. ”När jag lanserade min hemsida för ett gäng antal månader sedan så var jag tveksam på fredriksteen.se Därför att jag ville att det skulle bli en site för HUND, inte för Fredrik Steen.

  Nu blev det FredrikSteen i alla fall och det finns fördelar med detta.”

  Jaså, vilka fördelar?

  Hade det inte varit bättre med t.ex. hundsverige.se eller dylikt? Dina samarbetspartners hade ju ändå fått vara med på ett hörn och det hade kanske uppmuntrat människor med andra uppfattningar att engagera sig på sidan. Vet människor som känner till hemsidan, men undviker den pga. att det är ”din”.

  Jag säger inte att det är en dålig site, eller en dålig idé, men undrar som sagt vad fördelarna är med just FS-namnet på sajten.

 2. Tänk att jag visste att just du RB skulle fråga om detta. 🙂

  Men här kommer lite om de fördelar vi har-
  Tycka vad man vill, men Fredrik Steen är ett officiellt namn på en hundexpert. Det innebär att det betyder mer för medial verksamhet och för samarbetspartner än ett namn som mer påminner om en grupp kompisar på FB eller ett anonymt företag. Det finns en stor mängd grupperingar och organisationer inom hund med stort kunnande, men det blir lite anonymt och opersonligt.
  Vem är SBK?
  Det är vi alla som är medlemmar i SBK, men det blir opersonligt. Då tror jag det är svårt att nå fram i media på det sätt vi ändå lyckas med ibland.
  Jag vet inte, jag kanske har fel. Men det kan vara några fördelar.
  Det är oxå därför jag inte tävlar lika aktivt idag. Jag vill inte att övriga i Hundsverige ska se mig som en konkurrent längre. Av mig kan man få stöd och hjälp, inte konkurrens.
  När det gäller mina samarbetspartners så har de vänt sig till mig i första läget och inte tvärtom. De vill samarbeta med just hundprofilen Fredrik Steen (och en massa andra så klart)
  Nu vill jag satsa på att göra något bra för hundarna i Sverige och för hundverksamheten, då vill jag inte konkurrera med någon. Då kan det bli fel!
  Dessutom kan dessa organisationer vara lite ”tunga” att styra ibland. Det är oxå något som jag tror kan vara en nackdel i dagens snabba mediagrej.
  Så då vet ni det, stänger jag ner bloggen och fejjan….. då får ni ducka på tävlingsbanan, för då är jag på G…. 🙂
  Men nu vill jag ge detta en chans

   1. Då dömer jag dig i så fall. Min satsning kommer att hålla på längre än så. Jag haaaar så mycket ideer 🙂

 3. Och……
  Jag är medveten om att några undviker att vara med officiellt på dessa sidor pga av konkurrens, pga avundsjuka, pga att de har skilda uppfattningar med mera. Men jag tror att med tid så kommer de allra flesta med lite innanför pannbenet att förstå att jag inte är en konkurrent. Vi behöver inte älska varandra eller fira jul med varandra. Men redan i dag har http://www.fredriksteen.se med diverse tillhörande sidor genomslagskraft. Jag hoppas att flera kommer att inse fördelarna med detta och faktiskt utnyttja möjligheterna istället 🙂

  1. Tycker det är så himla bra med denna blogg.För jag är inte så hundkunnig, lär mej massor av dej och alla andra ,skriver ibland nåt bra mest knäppa frågor tycker jag själv 🙂 (saknar ångraknappen)
   Med andra ord detta är en kanon sida med ett bra namn som folk reagerar på!
   har kompisar som ej har hund som börjat läsa också,det sprider sig ….

 4. Älskar din blogg!! Tycker du har en bra syn på hundhållning. Och jag önskar att jag hade haft modet att gå fram och tala om det när jag var på Äventyrslandet i söndags. Men det kändes liksom lite ”fjortis-aktigt” 🙂 Men nästa gång, DÅ ska jag komma fram och säga hej!

  1. Anneli, Han är inte så farlig, bara en ”gammal” oborstad byggkille som tycker om hundar 😉

   1. Ärligt talat var det synd att du inte gick fram! Han är fantastiskt ödmjuk och tar sig tid att prata och svara på frågor! Iallafal de gånger jag har träffat på Her Steen! 🙂

    1. Jag ångrar mej såååå! För jag var säker på att jag skulle göra det innan…. men sen kändes det så himla töntigt!! 😉

     1. Ja tycker också att det är lite töntigt, men samtidigt tycker jag att det är töntigt att vi tycker att det är töntigt.

      I själva verket gör vi inget annat än att tala om för en annan individ att vi tycker att de är duktiga och att vi vill lära oss det de kan.

      Att göra något sådant – ge ett erkännande – kan aldrig vara töntigt för då är det fel på oss.

      Dagens reflektion 😀 😀

     2. gissa bajset!!! … det var jag med den ”djupa analysen” här ovan – Agnes!

      (Rickard: tyst med dig 😉 )

     1. Har du tråkigt, Rickard??? 😉

      (Chanel blir ju förvånad om hon ser något under hennes namn som hon inte är ”skyldig till” 😉 )

 5. Som valpägare följer jag din blogg och Fb sida dagligen och lär mig något nytt varje gång jag kikar in. Du är viktig för hundsverige tycker jag.

 6. Jag läser alla dina inlägg Fredrik och tycker att det du skriver är sååå sunt och bra,
  måste köra sitt övningen, toppen bra att du upprepar dig,
  vi vanliga döingar glömmer det enkla ibland. Ha det gott!

 7. Jag har nyss hittat den här bloggen. Visste inte att den fanns förrän min dotter tipsade mig. Hon går förresten utbildning här http://realgymnasiet.se/index.php/program/hund och är kanske en del av det framtida hundsverige, vem vet. Det finns otroligt mycket lärdom här i alla fall, likaså på hemsidan, och jag hämtar hem något nytt varje dag. Så tacksam att både blogg och hemsida finns. Hittade dig på Facebook också. 🙂

Kommentarer inaktiverade.