Jag är en otäck mansgris…

Nu vet jag exakt tid o datum då jag blir pappa igen.

Det blir kejsarsnitt! Emma är sur över detta, jag nöjd!
Otäckt kanske, men passar perfekt i mitt schema.
Usch på mig! Får man tänka så?

20110830-044022.jpg

18 svar på ”Jag är en otäck mansgris…”

 1. Skall du vara med när barnet kommer då???

  Om svaret är ja så tycker jag inte att du är otäck mansgris! (hade jag däremot varit Emma, så hade jag tyckt att du var ändå 😉 )

  Om svaret är nej så fattar jag inte varför du är glad/nöjd med nyheten.

  Det är såååå kul med bebisar!!! Jag blir alltid lite avis när jag mammor/pappor med sina bebisar 🙂

  1. Instämmer med Agnes 🙂 hoppas att du är med! Sedan är det ju så att du behövs hemma för emma inte ska lyfta nåt efteråt. eller anställer du en Nanny 🙂 🙂

   1. Glömde ju att önska Lycka till! 🙂
    Är faktiskt avis…men får vänta på barnbarnen…som lär nog dröja 🙂

 2. Grattis till tillökningen…Men Fredrik, nu har du verkligen missuppfattat lite grejer…det är nämligen så att kejsarsnitt=INGET lyft efteråt, mycket tålamod från den nyblivne fadern och FRAMFÖRALLT, närvaro FYSISK:)))snacka om att måla in sig i ett hörn, grabben

 3. Förr i tiden blev man sjukskriven efter men inte nu, åtminstone inte där jag bor. Men metoderna har ju förändrats till det bättre, det vet jag efter 3 snitt.
  Mansgris eller inte, vad vet jag, tror nog att du funnits där oavsett. Själv tycker jag nog att det var ganska praktiskt att veta när det skulle ske, är jag en ”kvinnogris” då som la fram fullbordat faktum för gubben: ”på torsdag kl 8,15 blir du pappa, min lille gubbe”.

  Lycka till!

 4. Håller med Monika, du får mer jobb så, men det som det ska vara, är man pappa så är man pappa 🙂 Hoppas allt går bra! Jag tycker att det är inte så dum att veta exakt när bebisen kommer. Lycka till!

 5. Mansgris….??? Jag vet inte det jag…Min sambo frågade barnmorskan: ”Hur lång tid går det mellan varje centimeter. Du vet….jag har ett flyg att passa!!” Det kallar jag ego mansgris!!! Hade jag haft en stekpanna i närheten så…..
  Det hela slutade med akut kejsarsnitt och sambon hann med sitt flyg…..o där låg jag helt själv.
  Hade nog hellre haft det planerat!!
  STORT LYCKA TILL FREDRIK MED DEN NYA FAMILJEMEDLEMMEN!!!!!!!!!!

 6. När jag läser detta tänker jag på en historia jag hörde i går…. 🙂

  En gravid kvinna kommer in till förlossningen för att föda.
  På förlossningen frågar barnmorskan kvinnan:
  – Har slemproppen gått?
  Den gravida kvinnan svarar:
  – Nej, han skulle bara parkera bilen..

  Det är väl jättebra med ett datum, med tanke på hur mycket du har att göra. Nu missar du ju inte denna underbara händelse 😉 STORT lycka till med den nya familjemedlemmen!!!

 7. Som svar på rubriken: JA, det är dom flesta killar lite då och då. MEN snitt blir det ju för det mesta av en anledning och i slutänden vill man väl ha en frisk och välmående Emma och en ljuvligt skär liten människovalp kanske med rött hör till och med.

  Lycka till!

 8. hej! Grattis!! Hälsa Emma att de inte är så farligt alls. Pratar av erfarenhet, med första barnet så var jag upp på bena dag två och gick långpromenad dag 4! Med barn två var jag upp på bena samma dag och var på promenad med hundarna dag 3 och även var ute och cykla med de samma dag! MEN jag tyckte de var skönt och ha sambon hemma i 3 veckor för man får inte bära ngt alls. Bara bebisen och den väger typ 3 mjölk paket…

  Lycka till!!!!

 9. njae mansgris vete sjutton, sen är väl snitt inget man ska vara glad om man liksom måste göra… me förstår faktiskt lite det där med planeradet, att det kan kännas skönt 😉

  är själv gravid o tänker jobba så länge jag bara kan tills bebis vill ut, min största skräck är att vattnet ska gå på jobbet, vi har heltäckningsmatta, liksom hallå, kommer nog inte våga tillbaka om det blir så, önskar på sätt och vis att jag kunde bestämma att liten vill komma lagom en fredagskväll efter jobbet eller så…. o jag är nog inte mansgris, hoppas jag =)

Kommentarer inaktiverade.