Efterlysning!


Gå in och nominera på http://www.agria.se/agria/artikel/efterlysning-var-finns-djurens-hjaltar , det tänker jag göra i alla fall 🙂

Är nu hemma igen efter mötet med Agria.
Full av ny energi och kraft så kör vi nu vidare. På mötet gick vi igenom en del mejl som inkommit med synpunkter om bloggen (många om mig), sen pratade vi framtid och nya roliga saker.

Det är väldigt inspirerande att arbeta tillsammans med Agria. Inte nog med att det är ett starkt, friskt och bra företag. De människor jag arbetar med där är oxå världsklass!!

Gå nu in och nominera på adressen ovan. Det är en order! (skoja bara, det är det inte alls. Bara en önskan)

På väg hem från Agria pratade jag med en av mina stora mentorer, Sven Nyberg. Han är nämnd i mina böcker och jag pratar ofta med honom i olika hundärenden.
Han har tidigare arbetat på Statens Hundskola, som polis, och nu så är han Chef för Rikskriminalpolisen, Hundtjänsten.

Vi ringer varandra när vi vill prata eller diskutera hund och hundrelaterade saker. I dag ringde han och vill bolla ett par saker med mig (oftast så är det tvärtom, att jag ringer honom).
Det händer också att vi är motståndare till varandra i vissa saker. Men goda vänner som vi är, så blir det bara härliga diskussioner med högt i tak.

Nu ska jag sätta på mig lite hundkläder och rymma ut i skogen ett par timmar.

I morgon hoppas jag vi syns på Dixies hund och katt i Borås 🙂

14 svar på ”Efterlysning!”

  1. Ååhh! En stor dag imorgon. Hoppas verkligen att det går bra för Lobo!!!

   Du MÅSTE koppla upp dig direkt efteråt och berätta hur det gick 🙂

    1. Jodå, lilla Agnes. Jag skulle aldrig utsätta min hund för något jag inte skulle göra själv. Så det blir till att vara uppe med tuppen och köra igenom banan. Det kommer nog gå bra, så länge det inte är några folksamlingar, spöken eller plötsliga skott där…

     1. Jag tolkar det som om det gick bra för Lobo – har ingen koll på det här MH 😉 …

      Att det skulle gå ”sådär” för dig visste jag redan 😉 😀

 1. guud va skönt och läsa att du ”sätter på dig hundkläder”! I början av hund coatchen så störde jag mig nått så fruktansvärt på dina moderiktiga kläder och tittade inte riktigt på programet…. 😛 jag gillar din blogg skarpt men dina ohundiga kläder dissar jag..! Och en sak till, jag saknar dina inlägg ” hissa eller Dissa”. Visst kallade du dina kläd inlägg så? Mvh 😀

Kommentarer inaktiverade.