6 svar på ”Nu hoppas det för fullt!”

 1. Jag behöver hjälp!!!!

  Ni som har en iMac. Är det någon som vet hur man kan ”börja om”/installera om.

  Jag har ”snott” min äldsta sons iMac eftersom han ändå inte använder den. När jag sätter igång den kommer jag fram till hans användarnamn men jag har inte lösenordet. Jag har frågat min son vad användarnamnet är men han hade den på en lapp som jag inte hittar och då är det tydligen enda lösningen att man ”börjar om” från början. Men jag – och min man – får inte ihop det ända. Vi kommer bara till en testsida.

  Någon som vet hur jag skall göra???

  1. Fråga min son han har oxå Mac, han sa att ända sättet är att ha skivan och köra om allt och göra ny profil.

   1. Verkar som om skivan vi har en någon sorts testskiva och inte själva operativsystemet 🙁 … jag får ringa till försäljaren för råd eller lämna in den så kan de åtgärda det … jag ville ha den igång redan nu 🙁 … Men, men inte hela världen 🙂

 2. Hej! Du kanske träffar min svärdotter, hon jobbar de här dagarna i Agrias monter, hon heter Anette. Tekniska frågor svarar inte jag, vem vet vilken katastrof det kan bli om man följer mina tekniska råd 🙂

Kommentarer inaktiverade.