Två ”gamla” bruksrävar

Kjell Ström och Lasse Christensson.
Dessa två kanske tillhör världseliten när det gäller hund.

20111126-103048.jpg

78 svar på ”Två ”gamla” bruksrävar”

  1. Av deras blick att döma så har du redan ställt till med något som du inte borde 😉 … Chanel är iaf imponerad av Kjell Ström och har bara goda saker att säga om honom. Därför gillar jag honom också – utan att ha träffat honom personligen… men det kommer 😉

    1. Jag pratade inte så mycket med Kjell den gången vi träffades, men han verkar vara en erfaren och kunnig person. Dock av det tystare och mer lugna slaget, likt mig (seriöst :-P). Kanske inte direkt den spralliga spelevinken vi alla känner, som stretchar på scen, pimplar kaffe och frågar alla om de läst hans blogg… 😉

  2. Vi hade Kjelle tröm hos oss på invigningen av Kristinehamns Hundcenter. Helt klart en man med enorm kompetens. Tyvärr kunde vi inte utnyttja detta till fullo under den dagen då det var lite för stor omsättning på folk och en invigning som blev större än vad vi kunde tro.

    Men vi skulle inte tveka att engagera Hunddoktorn igen under mer ordnade former.

  3. Hej alla. Jag bugar och tackar er alla, för alla vänliga ord. Dagens domarkonferans är nu till ända. Jag anser det väldigt viktigt att vi domare samlas och gör en ”likriktning”, så att vi ser så lika på bedömningen, som det nu går. Det är trots allt en bedömningssport och vi är inte stöpta i en form allihop. Jag kommer från Norrland, och där har vi lärt oss att prata när vi har något att säga. (ler). Ha det å bra med edra hundar.

    1. Hmm! Jag kanske borde flytta till Norrland ett par år 😉 … Själv kommer jag från Central-/Sydamerika och där pratar vi bara på tills vi stupar… och helst alla samtidigt 😀 😀

      1. Så är det för mig med 🙂 fast jag är ju från Värmland,men finns ju en viss värme i namnet,som värmen i central/sydamerika 🙂

      2. Hojta till om du (eller någon annan av er som läser detta) råkar närma dig Luleå, så kan du gå promenader med ”min” flock! 🙂

        Sök ”Flockpromenaden på Porsön” på Facebook.

        Sysslar för övrigt med latinamerikansk dans här uppe, dansar du salsa, Agnes? 😉

Kommentarer inaktiverade.