Jag är sämst!

http://www.fredriksteen.se/valkommen/194-foerelaesningar

Jag är världens sämsta försäljare!
Det kom in en kvinna i butiken här på Arken Zoo i Nyköping. Hon ville köpa böcker samt gå på min föreläsning.
Men….. det fanns inga pengar mer än till en bok, eller föreläsning.
Hon fick en VIP biljett av mig 🙂

Usch vad jag hatar när pengar spelar roll.

Nu är det säkert nån som tänker – Bjud på all föreläsning då!
Det skulle jag jättegärna göra om jag kunde. Men mina räkningar måste oxå betalas tyvärr 🙂

Men nånstans kan man väl romantisera om en värld där pengar inte har någon betydelse. Det vore väl underbart? Det tycker jag i alla fall 🙂

Detta inlägg har typ tagit en timme att skriva. Jag signerar böcker och pratar hund mest hela tiden.

Jag kan känna mig lite seg direkt på morgonen, så kommer första frågan, då är det precis som om min hjärna går i spinn (på ett positivt sätt, alltså)

13 svar på ”Jag är sämst!”

 1. Så UNDERBART att läsa ditt inlägg!!
  Snacka om att du med ditt agerande fyllde hennes dag av ren & skär LYCKA 🙂
  Ha en bra dag!!

 2. Du är en snäll människa du 🙂
  visst vore det underbart om pengar inte var så viktigt,men alla måste vi ju överleva och då är det som det är med pengar…ett måste 🙂

  Ha det så kul i Nyköping 🙂

 3. Du är inte sämst…. du har ett hjärta av guld! Tänk vad du måste ha förgyllt denna dag för henne. Kan nästan säga säkert att hon aldrig kommer glömma detta. 1000 rosor till dig!!!

 4. Du har ett hjärta Fredrik, härligt säger jag 🙂

  Önskar verkligen att jag hade kunnat gå på din föreläsning idag, men ingen hundpass och valp i hemmet = No No 😉

 5. Du har verkligen ett stort hjärta. Kan inte tänka mig att någon skulle tänka att du skulle föreläsa gratis p g a detta och det måste kännas bra att skänka den där VIP-biljetten i ett sånt läge. Kvinnan kommer säkert alltid att minnas hundcoachens goda hjärta. 🙂

 6. Det behövs mer folk av din kaliber! Kan tänka mig att hon var helt salig när hon gick därifrån! Hon kommer leva på den fina gesten hur länge som helst =)

  En guldstjärna i himlen till dig Fredrik!

 7. Man ska ju försöka göra någon glad varje dag och idag lyckades du ju nåt alldeles galet. Bra där Fredde 😀

 8. Skulle gärna gå på föreläsning men du har ju bara varit på fel ställen. Skulle du va typ Eskilstuna el Stockholm hade jag kunnat gå =)

 9. Du kanske är en urusel försäljare men du är snäll och det gillar jag 🙂 …

  Ibland tycker jag att det är bra att pengar spelar roll, men ibland tycker jag inte det. Att pengar har sådan betydelse som den faktiskt har är urtrist när det hindrar någon att bli bättre/klokare – t.ex. kvinnan du nämner – eller hjälpa andra… men, men det är bara att gilla läget 🙁

 10. Å vad fint gjort av dig. Håller med att du har ett hjärta av guld. Ibland mår man faktiskt riktigt bra själv när man gör nått bra för en annan.

 11. Undrar om man ska prova den varianten när du är i närheten. Fast jag har ju 5 av dina böcker och mat till katt och hund handlar jag ju på foderbilen!

  Fast det du gjorde idag gör dig bara till BÄST! Som jag skrivit i något tidigare inlägg så finns nog ingen som är så ödmjuk som du! Finns nog ingen annan hundexpert eller hundpsykolog eller hundläsare som skulle göra så! Så du är verkligen unik!

Kommentarer inaktiverade.