Vi lever lyxliv!

Efter kvällens föreläsning, som jag är mkt glad över, så är vi tillbaka i lyxlivet igen.

Vilken gång i ordningen vi lyxar till det med sån här middag har jag faktiskt tappat räkningen på.

Tack alla ni som gjorde kvällen fantastiskt rolig 😉

20111129-102555.jpg

15 svar på ”Vi lever lyxliv!”

 1. Måste bara skriva en rad om våran hund. Han har verkligen bestämda regler 🙂
  Kommer han infarande i köket med sin stora tratt som tar i överallt ( har ett sår vid ljumsken,därav tratt),grymtar lite och glor på mej. Jag frågar är det dax att sova? Han skäller till lite och går in i sovrummet. Jag kommer inte på en gång,då kommer han och hämtar mej igen. Detta händer nästan varje kväll 🙂

  Så nu är det jag som får lyda han och krypa till kojs 🙂

  Dom kan dom ”små” liven 🙂

  Natti natti

  1. Måste bara berätta om min Bella som också visste vad hon ville vid läggdags, vid typ halv 10 på kvällen…
   Satt och tittade uppfodrande på mig mitt framför tv:n, jag sa: godnatt Bella, då gick hon in och la sig i sängen på min kudde. Vägra flytta på sig när jag kommer. Får knuffa bort henne varje kväll, och har inte dom blickarna dödat mig så dör jag aldrig=) Ska tillägga att hon var en stooor rottis….

   1. ha ha ja när jag kommer in till sängen så ligger Seven där 🙂 Han är av sorten Schäfer,så tar ju lite plats. Han flyttar sig först när man drar i överkastet,då kan han väl med en suck hoppa ner 🙂

   2. Hela mitt gäng får varsin ”Sova-Natt-Kaka”. Oavsett var de befinner sig så kommer de när jag säger att de ska få en sådan.
    De kommer springande när jag säger ”Gänget, kom så ska ni få Sovanattkaka!
    När jag sen tar fram tre stycken hundkex ur burken och säger ”Alla sitt!” sätter sig alla.
    Jag delar ut kakorna genom att säga: ”Ett”-Schäfern, ”TVå”-Rottisen, ”Tre”-blandistiken. De vet vilken siffra de är.
    Sen går alla in i sovrummet och intar sina sovplatser.
    Hundar är verkligen roliga o mysiga.

    1. Sitter och blir avundsjuk på er. Jag måste ”tvinga” upp Lobo i sängen var eller varannan natt då han inte verkar vara något fan av mys i sängen… eller mys i allmänhet. 🙁

     1. Nog var det ”mys” på bilden jag tog av dig och Lobo när vi träffa Fredde i vallentuna i somras 🙂

    2. Har en till liten historia om en hund med en egenhet. En Borzoitik som jag hade för ett antal år sedan.
     Hon lärde sig att varje fredag var det dags för Grisöra.
     När jag frågade henne ”Vad är det för dag idag?” på fredagar när jag kom hem från affären, så svarade hon med att glatt dansa runt ett par varv. Det betydde att hon visste att det var dags för fredagsgodis-grisöra alltså, som hon älskade.

  2. Härliga idéer hundar har. Bento går inte och lägger sig om vi inte suttit framför tv:n och delat på minst ett äpple. Efter det så tycker han att man kan sova. 🙂

  3. *skrattar* nu är jag kvällstrött så vi lägger oss tidigt jag o Decibel. Hon kommer o säger godnatt vid sängkanten innan hon lägger sig i sin bädd, med sig då tar hon den tröja jag haft på mig under dagen, den ska liksom sova med henne i hennes bädd (som står i vårt sovrum)

   Har vi folk hemma så det blir sent, kanske vi sitter o snackar vid köksbordet till mitt i natten, ja då sätter hon sig i dörroppningen till sovrummet o liksom suckar och tittar på oss. Tydligt tecken på att nu räcker det, jag vill ha lugn o ro, matte i säng o ”snutte” i bädden o sova 😉

   de har verklgien sina egenheter de små liven, underbart!
   jag är ju den som tar morgonpromenaderna hemma med, och hon vet att min väckarklocka betyder morgonpromme, husses klocka betyder inget alls. så när hans klocka som ringer först ringer, sover hon vidare, möjligtvis upp o säger ett gomorgon o lägger sig igen, när min klocka sen ringer 30 min senare så studsar hon upp till min sängkant o klättrar upp o kramas o viftar nästan svanses ur led av iver inför morgonpromenaden =)

   1. Det är ju alla dessa små egenheter som gör att vi bara ÄLSKAR våra fyrbentingar, stora som små. Vilken glädje det är att få uppleva detta…. så mycket kärlek de ger oss<3

    1. Haha vilka härliga histirer min är väldigt kärleksfull och kvällstrött och morgon trött, men om man är vaken sent på kvällen med besök så suckar hon högt och låter lite ungefär som hon harklar sig och säger nu får ni va tysta jag försöker sova.

 2. Hejsan..

  Jag kan glädja dej med att du valde helt rätt ställe att käka på iaf (Vippsen), kanske inte lyxigt men dessa burgare slår allt vad sibylla, max osv heter 🙂

  Ps: tack för en otroligt rolig föreläsning 🙂 och lycka till i fortsättningen.

  MVH Jennifer

Kommentarer inaktiverade.