Ingen fjollåkning här inte……..


På plats i Vemdalen 🙂


På bilden från vänster –
Lilla ”Mav”, ”Ice”, min underbara fru Emma, min superpolares flickvän Kasia, min superpolare Tommy (alias Johnny) min svåger Niclas, min bästa syster Annica (jag har bara en), min systerson David, min systerson Adam.

Vi laddar upp inför morgondagens ”extreme skiing”. Jag tar givetvis rygg på mina systersöner. Ingen fjollåkning här inte 🙂

 

Fråga –

Hejsan Fredrik!
Hoppas allt är bra 
Jag har en fråga om döva hundar.
Kan dom leva som döva eller bör dom avlivas?
Svar –
Hej, en döv hund klarar sig alldeles utmärkt trots sitt handikapp 🙂   // Fredrik Steen

11 svar på ”Ingen fjollåkning här inte……..”

 1. Halloj!

  Ang döva vovvar så gå in på denna underbara blogg och läs om hur denna tjej som är döv och har 2 döva vovvar, helt otrolig tjej som jag har lärt känna via nätet, se och njut av allt hon gör för sina vovvar:))
  astirazalea.blogg.se

  Mvh Lena, lycklig ägare till 2 Lappfjällare

 2. Några bekanta valde att ta bort sin döva hund… han blev skrämd hela tiden och gjorde utfall eftersom han inte hörde när någon kom. Han var döv från födslen… tror det är skillnad när det är förvärvad dövhet… en gammal hund är ju oftast tryggare…

 3. En liten fråga hur gammal e din syrra (hon ser så ung ut)?

  Sen inga ben brutna lova de.

  Skulle oxså villja se /åka snö,e GRYMT avis på dej ska du veta !!!!

  Här nere i Kalmar e de +9 ( i Almanackan står det den 30/12 ).

  1. Menar du att hon ser för ung ut eller att Fredrik ser för gammal ut för att de skall vara syskon? … isf tror jag att det är Fredrik som är ”skyldig” 😉 😀 😀 …

   1. Ja var bara lite nyfiken eftersom ”det var lite ålder” på hennes pojkar,å sen tror jag att jag har sett en bild av henne på fejjan å tyckte redan då att hon såg ung ut !!
    E dom hel syskon,hon ju så mörk?

    De e bara ”Nicke Nyfiken” som e i farten !!

    1. Hahah! Det mörka håret kan man fixa ganska snabbt med lite hårfärg … det yngre looken fixar man – inte lika lätt – med att inte vänta så länge på att skaffa barn 😀

     När MIN äldsta grabb skulle börja på dagis trodde t.ex. dagispersonalen att även JAG skulle börja på dagis… MÅNGA år senare trodde min äldsta grabbs kompisar att det var lite ”genant” att JAG var ”Krilles morsa” 😀 😀 … Nu tycker ”samma kompisar” att det är pinsamt!!!! … allt är relativt 😉 😀 :D: D

Kommentarer inaktiverade.