Nu ska jag prova min övernaturliga förmåga

Jag tänker nu intensivt på en enda person.
Med tankekraft ska jag nu se om den personen känner det å ringer mig.
Hoppas!!!!

20120221-080019.jpg

12 svar på ”Nu ska jag prova min övernaturliga förmåga”

 1. Tyvärr passade jag på att ta sovmorgon nu när både jag o barnen är lediga…. så jag kände inte hur intensivt du ville att jag skulle ringa.. men du kanske kan göra om det i morgon?? 😉

 2. Vi väntar med spänning på resultatet. Går det bra kanske du kan resa runt som medium och ta kontakt med hundar som finns i himlen för dem måste man väl få ta med dit.

 3. Jag har nu tänkt intensivt på en person hela dagen – men det funkar inte 🙁
  Men det har ringt en massa andra goa människor 😀

 4. Gissar att personen du tänkte på inte ringde.. eller har jag fel?
  Men Fredrik, om du nu verkligen vill prova din övernaturliga förmåga, och dessutom se att det fungerar, så gör det med dina goa hundar. =)
  Djuren är såå många gånger känsligare för energier än vad vi är.

  Det finns en massa olika övningar som du kan göra med dem, det är bara fantasin som kan sätta gränser. Sätt dig tex i ett rum, där hunden inte är, och så tänker du i bilder hur du vill att hunden ska komma in till dig. Se till att ha en gobit redo så du kan belöna när h*n väl kommer. Och som med all annan övning så kommer de att svara snabbare o snabbare på dina tankebilder, bara du ser till att göra det roligt..Men det är ju inga problem för dig. =)

  Lycka till!.. o låt oss höra hur det går.

 5. Jag har skickat ett mail till dig idag som jag skulle behöva ett snabbt svar på… så jag hoppas att mina övernaturliga krafter gör att du läser mitt mail och tar dig tid att svara! 😉
  Mvh, Marita i Östersund

Kommentarer inaktiverade.