Cancersökhund!


Idag har det inte blivit mycket bloggande 🙂

Jag har typ sovit bort hela dagen. Vi hade lite taklagsfest igår här hemma. Det blev både sent och mycket mat och dryck 😉

På eftermiddagen tog jag mig själv i kragen, eller oxå var det Emma som tog mig i kragen, och drog med familjen och en annan familj till Naturhistoriska museet för att kolla på dinosaurieskelett 🙂

Efter besöket på naturhistoriska så hamnade vi på en lokal pizzeria här i Tullinge, men nu är jag hemma igen 🙂

I morgon börjar ånyo ett nytt block i min föreläsningsturne. Jag börjar alltså i morgon med Uppsala 🙂  Hoppas vi syns där…

Nu ska jag titta på Rapport! Där ska de visa en cancersökhund 🙂

 

7 svar på ”Cancersökhund!”

 1. Min kusin jobbar på Hundcampus och hennes hund är en av de främsta i utbildningen av cancersökhundar. Jag önskar att jag också fick chansen att göra någonting liknande, men först måste jag nog flytta neråt.. =/

 2. Hundar har verkligen otroliga luktsinnen! Nu var ju de hundarna tränade att känna lukt, men även otränade hundar har ju markerat ut cancer. Men jag fattar inte hur man ska kunna fixa med datorhundnäsa, men samtidigt bra finns ju cancer patienter som är djurallergiska

 3. Såg det på nyheterna. HELT fantastiskt … vilken hund 🙂

  KLART vi ses i Uppsala! Och jag lovar att du har lite att göra där under dagen 😉 Ser fram emot både det o din föreläsning på kvällen 🙂 Och alla ni andra: Se nu till att ta en tur till Uppsala i morgon vet jag 😉 Ses i morgon!!

  1. Tove vännen, se nu till att få ett och annat tips av Fredde själv också. Synd att det är så långt för oss till Uppsala…

   1. Tack Cicci 🙂 Jag ska försöka sätta klorna i Fredde o få lite tips! Dessvärre jobbar jag ju o det finns en massa andra inbokade som vill ha hans hjälp. Så Tjabo får stanna hemma. Men ett o annat tips ska jag se till att få ändå:) Jaaaa, det är jättesynd att ni har så långt att åka 🙁

    1. Vi har inte jätte långt till er men tyvärr känner jag att vi har liknande problem – fast med mer hanterbara hundar (storleksmässigt) 🙁

     Rent teoretiskt kan jag beskriva hur man skall göra men rent praktiskt blir det bara pannkaka av det hela 🙂 Och det teoretiska tror jag att du har också kläm på 🙂

Kommentarer inaktiverade.