Nu är jag här!

Och det är späckat schema hela eftermiddagen. En kvart per ekipage ända fram till 18 00 🙂

Som vanligt är det mest besvär i möte med andra hundar, men oxå en hel del annat så som aggressivitet mot barn, rädsla vid övergångsställen, oro mot främmande människor med mera.

Skoj, nu kör vi!

Får se om jag blir biten idag igen 🙂  Kanske kommer jag omplåstrad till föreläsningen i kväll 🙂

9 svar på ”Nu är jag här!”

   1. Jag tycker hela historien verkar underlig, fast man får kanske ha i åtanke att det är en tidningsartikel. 🙂

    Är det verkligen sån skillnad på veterinärers bedömning av skador är nog det jag funderar över mest…

    1. Jag tycker också det låter konstigt. Men vet att det finn en del vetrinärer som är billigare än andra. Mycket beroende på hur stort dom har,om det är en liten mottagning el ett djursjukhus,dom är alltid dyrare. Vi har ju varit en del hos vet. med Seven då mest på djursjukhus. Men har hört att det kan bli billigare på små mottagningar.

     Men det låter så konstigt från en operation till att bara sy lite…
     Men som sagt är ju en tidningsartikel 🙂

     1. Att alla veterinärer inte har samma åsikt eller kunskap har jag lärt mig både vad gäller katter och hundar!

      Men att sy några styng till operation/avlivning låter ju väldigt märkligt!

      så jag vet inte vad man säger om det?!

  1. Okey, jag har läst artikeln igen och jag måste bara få hålla med om att det är märkligt. Och precis som ni säger så är det en tidningsartikel och de kan man tyvärr inte lita på till 100%.

   Det hade varit bra om man hade fått veta vad skadan var. Nu får jag uppfattningen att det var ett bet på ett ben som hade svullnat upp – men vem fan opererar ett bett för 30 000 kr??!!!

   Men sen står det att länsstyrelsen gjorde polisanmälan – efter att ha fått in anmälan från djursjukhuset (??). Om djursjukhuset anmäler till länsstyrelsen antar jag att anmälan granskas av en länsveterinär innan de fattar ett beslut – länsveterinären är förhoppningsvis så pass duktig i sitt yrke så att han kan avgöra om de alternativen hundägaren får är rimliga.

   Sen undrar jag varför hundägaren anmäler bara länsveterinären. Jag hade nog anmält djursjukhuset i första hand – förmodligen länsveterinären också…

   Jag undrar även hur lång tid pågick hela den här historien. Skadan – besöket på Djursjukhuset – kravet om operation eller avlivning – ”kidnappa” hunden från djursjukhuset – anmälan till länsveterinären – beslut om tvångsomhändertagande – besöket och stygnen hos den andra veterinären – anmälan till JO…

   Och så undra jag vad de menar med att hunden är ”nu i det närmaste återställd, utan operation.” Hade hunden blivit helt återställd med en operation? Kommer hunden efter ett tag att bli helt återställd? Hur pass återställd är han på riktigt??

   Tidningsartiklar alltså! Det fanns en tid då jag trodde på allt som stod i tidningarna … hahaha!! fan vad jag ”var” knäpp 😉 😀 😀

 1. Hoppas det blir en bra dag 😀

  Har bokat biljett och ser verkligen fram emot att du kommer ner till mina breddgrader i Blekinge längre fram 😀
  Och dessutom till den lilla orten där jag bor, på så bekvämt avstånd att jag bara behöver en 20-minuters resa med apostlahästarna. Har ungefär lika långt till zoobutiken som föreläsningslokalen 😀 😀

Kommentarer inaktiverade.